Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

SOUHRN 30. KOLA: Pardubice uspěly potřetí v řadě a jsou zase třetí, Boleslav se střelecky souží

Dynamo prožívá úspěšné období a po třetí výhře v řadě se vrátilo na třetí místo pořadí. Na čele je nadále Třinec, který zvládl po předchozí vysoké porážce duel v Mladé Boleslavi a koncentrovaným výkonem si připsali vítězství 3:0. Bruslaři se trápí v zakončení a v posledních čtyřech zápasech dali jen čtyři branky. Radovala se také Sparta, která si poradila s Kladnem. Pražané jsou ve vyrovnané tabulce šestí.

Radost hokejistů Pardubic
zdroj: ČTK autor: Luděk Peřina

Liberec – Vítkovice 4:3 PP

Liberec prohrával s Vítkovicemi už 0:2, přesto dokázal duel otočit na konečných 4:3 po prodloužení. Bílí Tygři mohli brát dokonce tři body, jenže remízový stav po základní hrací době zařídil Roberts Bukarts v 58. minutě. Nastavení ukončil pouhých 38 sekund před koncem Jakub Klepiš.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec – Vítkovice

Karlovy Vary – Litvínov 2:3

Litvínov po třech prohrách zabral a zvítězil v Karlových Varech 3:2. Pod výhru Severočechů se podepsali Estephan, Kudrna a Zdráhal, za domácí snižovali Koblasa s Černochem. Západočeši se po porážce propadli na 13. příčku tabulky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – Litvínov

Zlín – Pardubice 1:4

Poté, co byl zdravým náhradníkem, hraje Anthony Camara jako vyměněný. Pardubický útočník se střelecky prosadil potřetí v řadě s bilancí čtyř branek a pomohl Dynamu k vítězství 4:1 na ledě Zlína. Dvakrát se navíc trefil Ondřej Rohlík včetně jednoho gólu v oslabení, skóre dokonal Jakub Nakládal. Za domácí korigoval jen Pavel Kubiš.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Zlín – Pardubice

Kladno – Sparta 0:6

Dlouho vyrovnaný duel bez branek se změnil ve sparťanskou exhibici. Kladno trápilo Spartu jen do poloviny zápasu, když ve 30. minutě za stavu 0:0 neproměnil trestné střílení Matyáš Filip. Poté se už Pražané rozjeli, nastříleli pět branek a po porážce s posledním Zlínem tentokrát vyhráli v Chomutově nad předposledními Rytíři 6:0.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Kladno – Sparta

Mladá Boleslav – Třinec 0:3

Ani v jednom ze dvou vzájemných duelů sezony nedokázala Mladá Boleslav najít recept na třineckou obranu. Tentokrát prohráli Středočeši s Oceláři 0:3, když výhru zařídili Tomáš Kundrátek, Erik Hrňa a do prázdné klece Marko Daňo. Brankář Marek Mazanec si připsal páté čisté konto v ročníku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Třinec

Hradec Králové – České Budějovice 3:2 PP

Hradečtí oplatili Motoru porážku z první čtvrtiny základní části a po výhře 3:2 v prodloužení berou dva body. Východočeši měli duel dobře rozehraný, ale neudrželi dvoubrankové vedení. Za hosty se prosadili veteráni Novotný s Gulašem, to bylo ale ze strany Jihočechů vše. V prodloužení ukončil utkání Lev.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové – České Budějovice

Olomouc – Brno 0:2

Kometa Brno si z olomouckého ledu odváží tři body za vítězství 2:0. Branky hostů dali ve druhé třetině Krištof a Dočekal. Brněnský klub díky vítězství poskočil na sedmou pozici v tabulce, Olomouc je devátá.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Olomouc - Kometa Brno
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články