Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

SOUHRN 3. KOLA: Sparta vstoupila do sezony vítězně, Kometa padla v Boleslavi a Kladno čeká na bod

Sparta začala novou extraligovou sezonu vítězně, když se radovala v Pardubicích po výsledku 5:2. Po Dynamu poprvé zaváhaly také Karlovy Vary, které nestačily na Liberec. Mladá Boleslav si vyšlápla na Kometu, kterou přehrála 5:1, a jednoznačně vyhrála i Olomouc, kterou proti Plzni táhl David Krejčí. Naopak Kladno zatím nezískalo ani bod.

Hokejisté Sparty slaví
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek

Třinec – Litvínov 4:3 PP

vTřinec předvedl naplno sílu šampionů. Oceláři v zápase s Litvínovem prohrávali 0:2 a 1:3, přesto duel dokázali otočit ve vítězství 4:3 po prodloužení. Obrat nastartovali Daňo s dvougólovým Marcinkem, v nastavení pak o bodu navíc rozhodl ve prospěch Slezanů Růžička.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec – Litvínov

Pardubice – Sparta 2:5

Prestižní duel mezi domácími Pardubicemi a Spartou nakonec lépe zvládli hosté. Pražané na ledě Dynama dvakrát vedli, a přestože o náskok pokaždé přišli, odvezli si výhru 5:2. V závěru totiž vstřelil vítěznou branku Vitouch čtyři minuty před koncem, pojistku do prázdné brány přidal Chlapík a z úniku se poté trefil i Řepík. Sparťané tak vstoupili do nové sezony ziskem tří bodů, Východočeši poprvé prohráli.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice – Sparta

Karlovy Vary – Liberec 2:3

Karlovarští hráči podlehli Liberci 2:3 a zaznamenali první porážku v sezoně. Triumf hostů zajistili Rychlovský, Vitásek a premiérovým gólem v severočeském dresu Klepiš. Za Energii se poprvé mezi dospělými trefil sedmnáctiletý Jiří Kulich.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – Liberec

Mladá Boleslav – Brno 5:1

Nepovedený zápas prožila Kometa. Brňané podlehli Mladé Boleslavi 1:5, když vysokou porážku mírnil až v závěru Mallet. Za Středočechy se gólově prosadili Dufek, Najman, Šťastný, Jánošík a Kotala. Boleslavští se radují poprvé v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Brno

Zlín – České Budějovice 3:4

Zlín čeká na první vítězství v sezoně dál. Tentokrát nestačil na České Budějovice a podlehl 3:4. Hosty táhl dvoubrankový Milan Gulaš, po jeho vyrovnávací trefě rozhodl o třech bodech pro Motor Jan Štencel.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Zlín – České Budějovice

Kladno – Hradec Králové 0:3

Kladno se na začátku sezony trápí. Rytíři nestačili na Hradec Králové, prohráli 0:3 a dál čekají na první bod. Za hosty se prosadili Smoleňák, Lev a Blain, čisté konto zaznamenal Štěpán Lukeš. Východočeši slaví poprvé v ročníku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Kladno – Hradec Králové

Olomouc – Plzeň 4:1

Olomouc zvítězila i ve druhém utkání sezony a kouzlo Davida Krejčího zatím funguje. Hvězdný útočník pomohl Hanákům proti Plzni dvěma góly a třemi body a nasměroval Moru k triumfu 4:1. Plzeň prohrála podruhé ze tří zápasů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Olomouc – Plzeň
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články