Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

SOUHRN 20. KOLA: Hořava při premiéře vyburcoval Spartu, Třinec vyloupil Liberec

Sparta už není předposlední díky impulsu Miloslava Hořavy. Zkušený kouč po návratu na střídačku Pražanů dovedl tým k jasnému vítězství 5:1 v Karlových Varech. Hosté se tak posunuli na 11. místo. Ve šlágru 20. kola extraligy Třinec zásluhou dvou gólů Libora Hudáčka, bývalého forvarda Liberce, zvítězil 4:1. Vítkovice si upevnily druhou příčku po skalpu Olomouce a Kometa třetí místo vítězstvím nad Plzní.

Gólová radost hokejistů Sparty
zdroj: ČTK autor: Slavomír Kubeš

Karlovy Vary – Sparta Praha 1:5

Přišel kouč, kterého hráči moc dobře znají a jako by mával kouzelným proutkem. Hokejisté Sparty v prvním duelu pod vedením Miloslava Hořavy přestříleli Karlovy Vary na jejich ledě ve 20. kole extraligy 5:1. Ukončili tak sérii šesti porážek a odlepili se od 13. příčky v tabulce. Plný bodový zisk získali Pražané poprvé od 14. října po jedenácti zápasech. Gólem a asistencí se na výhře hostů podílel David Tomášek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – Sparta Praha

Liberec – Třinec 1:4

Motivaci proti bývalému zaměstnavateli přeměnil Libor Hudáček ve výborný výkon. V utkání 20. kola extraligy přispěl dvěma brankami k vítězství Třince 4:1 na ledě Liberce. Oceláři potřetí za sebou naplno bodovali, Liberec prohrál sedmý z posledních devíti duelů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy Liberec – Třinec

Kometa Brno – Plzeň 3:1

Brněnští hokejisté potvrdili formu šestou výhrou v řadě na domácím ledě. Kometa otočila utkání 20. kola extraligy proti Plzni a uspěla 3:1. Na straně domácích se prosadili reprezentanti z nedávného Turnaje Karjaly Luboš Horký a Tomáš Kundrátek a pojistku v podobě třetí branky přidal Radek Koblížek. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy Kometa Brno – Plzeň

Vítkovice – Olomouc 3:0

Na dvě výhry před reprezentační přestávkou Vítkovice navázaly i po pauze. Ve 20. kole extraligy si poradili Ostravané s Olomoucí 3:0 a drží v tomto ročníku domácí stoprocentní bilanci, když zapsali už osmé vítězství. Brankář Aleš Stezka si v duelu druhého s třetím týmem soutěže připsal třetí nulu v sezoně, k níž mu stačilo jen 21 zákroků.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice – Olomouc

Kladno – Mladá Boleslav 1:2 po prodloužení

Rytíři se prosadili první, ale nakonec na památku zesnulého Jaromíra Jágra staršího nepřidali vítězství. Sedmou prohru hostů v řadě odmítl v čase 61:54 Matyáš Kantner a Mladá Boleslav na ledě Kladna vyhrála 2:1.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kladno – Mladá Boleslav

Hradec Králové – Litvínov 3:0

Hokejisté Litvínova vyšli pod novým hlavním trenérem Karlem Mlejnkem poprvé bodově naprázdno. Po reprezentační přestávce prohráli ve 20. kole extraligy v Hradci Králové 0:3. Rozhodující gól v souboji defenziv a brankářů vstřelil ve 45. minutě slovenský útočník Lukáš Cingeľ. Třetí domácí výhru Mountfieldu za sebou ještě pečetili Oliver Okuliar a Christophe Lalancette. Gólman Henri Kiviaho udržel podruhé v sezoně čisté konto. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové – Litvínov

České Budějovice – Pardubice 2:4

Desáté vítězství v řadě už zapsali pardubičtí hokejisté. Výbornou formu potvrdili také v Českých Budějovicích, kde v předehrávce 20. kola uspěli 4:2. Dva góly a asistenci si připsal Tomáš Zohorna. Špatnou zprávou pro Východočechy je ovšem ztráta navrátilce po zranění Jana Koláře, který v druhé třetině schytal střelu do obličeje a z utkání odstoupil.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice – Pardubice
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články