Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
HC Oceláři Třinec - HC Dynamo Pardubice

SOUHRN 15. KOLA: Kladno zaskočilo Spartu, šlágr dne patřil Třinci. Liberec se propadá

Extraliga završila první čtvrtinu základní části. V 15. kole se dařilo hlavně domácím týmům, když výhry slavily Litvínov, Vítkovice, Třinec, Kometa a České Budějovice. Z hostů se radovali jen hráči Kladna, kteří obrali Spartu. Pražané vedli už 3:1, ale Rytíři si nakonec po obratu odvezli vítězství 4:3 po samostatných nájezdech.

Utkání Sparta – Kladno
zdroj: ČTK autor: Ondřej Deml

Litvínov – Karlovy Vary 4:3

Zpočátku vyrovnané podkrušnohorské derby nabídlo jen tyčky a za čtyřicet minut hry pouhé dvě branky. V závěru se ale strhl gólostroj, který nakonec patřil Litvínovu, který přetlačil Karlovy Vary 4:3. Dvakrát se trefil za vítěze Jarůšek, za hosty kontroval se dvěma zásahy Koblasa, ale Energii se vyrovnat nepodařilo.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov – Karlovy Vary

Sparta – Kladno 3:4 SN

Sparta promrhala dvoubrankové vedení a nakonec má z duelu proti Kladnu jen bod. Rytíři v závěru základní hrací doby vyrovnali na 3:3 díky Dotchinovi a Plekancovi, který poslal utkání v čase 59:39 do prodloužení. Nakonec musely rozhodnout až nájezdy, ve kterých se prosadil jen hostující Filip. Středočeši se radovali po pěti porážkách.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta – Kladno

Vítkovice – Liberec 1:0 PP

Trápení Liberce pokračuje. Bílí Tygři tentokrát nestačili na Vítkovice, kterým podlehli 0:1 v prodloužení. Jedinou branku vstřelil Petr Fridrich po 21 sekundách nastavení. Severočeši čekají na výhru tři zápasy a ze 14 utkání nastříleli jen 26 gólů. Vítkovický útočník Lukáš Krenželok dosáhl jako 21. hokejista v historii na 1000 startů v domácí nejvyšší soutěži.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice – Liberec

České Budějovice – Hradec Králové 4:3

Divoký začátek, napínavý konec a jihočeská radost. V prestižním utkání se radovaly domácí České Budějovice, které si vyšláply na Hradec Králové a po výhře 4:3 se posunuly na šesté místo tabulky. Východočeši zaváhali poprvé po pěti zápasech.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání České Budějovice – Hradec Králové

Brno – Olomouc 4:1

Brňané zvítězili potřetí za sebou, Olomouc porazili 4:1 a dotáhli se v tabulce na osmé Hanáky. Jihomoravané vedli už o tři branky po trefách Kollára, Zaťoviče, Kučeříka a Horkého, za hosty snížil Káňa. Holík v dresu domácích navíc neproměnil trestné střílení.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Brno – Olomouc

Třinec – Mladá Boleslav 5:0

Třinec táhli v repríze semifinálového duelu posledního ročníku extraligy proti Mladé Boleslavi slovenští zástupci. Na výhře 5:0 se podílel dvěma góly Roman a jednu trefu přidal Marcinko. Další branky vstřelili Hrňa a Szturc. Čisté konto zaznamenal brankář Mazanec a Oceláři tak poskočili na druhé místo tabulky přes Středočechy, kteří jsou čtvrtí.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Třinec – Mladá Boleslav
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články