Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS v ledním hokeji mužů 2024 Česko

SOUHRN 15. KOLA: Energie si poradila s juniory Pardubic a už je druhá. Liberec ukončil trápení i vítěznou sérii Sparty

Pozornost v 15. kole hokejové extraligy poutal duel Karlových Varů a Pardubic. Energie potvrdila roli jasného favorita proti střevní virózou zdecimovaným Východočechům. Tým plný juniorů deklasovala 8:0 a posunula se na druhu příčku tabulky. Atraktivní utkání zvládly Vítkovice proti Zlínu v nájezdech. Vladimír Růžička slaví první domácí výhru proti Jágrovu Kladnu. Sparta po devíti výhrách padla doma s Libercem 0:2. Plzeň veze z Litvínova důležitou výhru 3:1, kterou vybojovala v závěru, a Mladá Boleslav si pohrála s Olomoucí 5:1.

Útočník Karlových Varů Kohout, na něhož dotírá duo juniorů Kaštánek a Jelínek
zdroj: ČTK autor: Slavomír Kubeš

Vítkovice - Zlín 4:3 sn

V první třetině pětigólová smršť a rozuzlení v nájezdech. Zápas Vítkovic se Zlínem nabídl divákům atraktivní podívanou. Ostravané ve střetnutí 15. kola extraligy nakonec uspěli 4:3 po samostatných nájezdech. Rozhodující penaltu obstaral Patrik Zdráhal. Berani se alespoň odlepili od posledního místa v tabulce.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Zlín

Karlovy Vary - Pardubice 8:0

Junioři Pardubic zaskočili za hokejisty prvního týmu, které "sestřelila" akutní virová epidemie střevní chřipky, a v Karlových Varech se přesvědčili, o kolik výš je extraligový tým. Rozjetý karlovarský celek jim nastřílel osm gólů a vyhrál už sedmý z posledních osmi zápasů v soutěži.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Pardubice

Mladá Boleslav - Olomouc 5:1

Vydřená výhra v Pardubicích nabudila Bruslaře k dalšímu povedenému výkonu. Mladá Boleslav na domácím stadionu proti Olomouci dominovala a zápas 15. kola hokejové extraligy ovládla 5:1. Po dvou gólech na Středočechy zapsali Michal Vondrka a Jan Stránský.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Olomouc

Litvínov - Plzeň 1:3

Plzeň zvládla náročný program se ctí. Ze tří utkání ve čtyřech dnech vytěžili indiáni sedm bodů. Poslední příspěvek přidali v duelu 15. kola extraligy v Litvínově, odkud si odvezli vítězství 3:1. Nerozhodný stav zlomil minutu a dvacet sekund před koncem utkání Jaroslav Kracík a vstřelil vítězný gól. Verva doma po nezdaru s Olomoucí nezvládla druhý zápas.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litvínov - Plzeň

Hradec Králové - Kladno 2:1 pp

Při domácí premiéře vítězství. Hokejisté Hradce Králové vyhráli v 15. kole extraligy nad Kladnem 2:1 v prodloužení a kouč Vladimír Růžička si mohl vychutnat výhru. Uspěl tak i v souboji strůjců zlatých medailí z mistrovství světa v letech 2005 a 2010 a zároveň olympijských vítězů z Nagana s hrajícím majitelem Kladna Jaromírem Jágrem. V čase 63:52 rozhodl slovenský obránce Mislav Rosandič.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Kladno

Sparta Praha - Liberec 0:2

Pouze 17 zásahů mu stačilo na kýženou nulu. Libereckému brankáři Justinu Petersovi v utkání 15. kola extraligy na Spartě výrazně pomáhali obránci a Bílí Tygři utnuli nepříjemnou sérii pěti proher. Triumf Severočechů 2:0 zařídili v O2 areně Libor Hudáček a Oldrich Kotvan. Sparťané po sérii devíti výher za sebou poprvé od 27. září prohráli.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha - Liberec

Utkání Třinec - Kometa Brno bylo přeloženo na 19. listopadu, 17:00.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články