Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

SOUHRN 12. KOLA: Boleslav se doma nemýlí, vlastní led ubránila také Kometa a Sparta

Že si v domácím prostředí věří, ukázali ve 12. extraligovém kole mladoboleslavští hokejisté. Bruslaři rozstříleli Kladno vysoko 6:3. Mnohem těsněji dopadl duel mezi Spartou a Pardubicemi (2:1). V předehrávce uspěla brněnská Kometa, která zvládla duel s Plzní (3:1). Třinec si v televizním utkání porazil s Libercem (5:2).

Utkání Mladá Boleslav - Kladno
zdroj: ČTK autor: Černý Vít

Kometa Brno - Plzeň 3:1

Sice Indiáni udeřili jako první zásluhou Tomáše Mertla, ale utkání v Brně nakonec ztratili. V následujících dvou brankách předehrávky 12. kola hokejové extraligy měla prsty první formace Komety a především Petr Holík. Ten vyzval svými pasy Ondřeje Němce a Martina Zaťoviče. Na konečných 3:1 upravil Jakub Lev. Kometa se průběžně dostala do čela extraligy..

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Kometa Brno - Škoda Plzeň

Karlovy Vary - Vítkovice 4:1

Hokejisté Karlových Varů jedou. Pět porážek za sebou už je zapomenuto po sérii čtyř výher – tu čtvrtou přidali v neděli, když porazili Vítkovice 4:1, a drží tak dál kontakt s týmy na špici tabulky. Gólem a asistencí se na úspěchu Energie podíleli Vojtěch Polák, Tomáš Rachůnek a Dávid Gríger, dvakrát se Energie prosadila v přesilových hrách. Hráči Vítkovic prohráli pátý z posledních šesti zápasů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Vítkovice

Sparta - Pardubice 2:1 PP

Sparťanští hokejisté natáhli sérii výher na šest. V neděli porazili Pardubice 2:1 v prodloužení. O výhře pražského týmu rozhodl v čase 61:50 útočník David Tomášek. Dynamo bodovalo počtvrté z posledních pěti utkání, z toho třikrát Východočeši zvítězili.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Pardubice

Mladá Boleslav - Kladno 6:3

Můj dům, můj hrad. To platilo pro hokejisty Mladé Boleslavi i ve 12. kole extraligy, v němž porazili Kladno 6:3. Boleslav tak bodovala doma i pošesté a z toho pětkrát vyhrála. K úspěchu Bruslařského klubu přispěl třemi body body za branku a dvě asistence Jakub Klepiš. Rytíři prohráli teprve podruhé z posledních šesti zápasů a nepomohly jim k zisku ani dva body za gól a asistenci Jaromíra Jágra. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Ml. Boleslav - Kladno

Třinec - Liberec 5:2

Hokejisté Třince v repríze finále minulé sezony porazili Liberec 5:2 a udrželi vedení v tabulce. Hosté drželi šanci na body celou první třetinu a ještě v úvodu druhé, vyrovnali na 1:1. jenže poté už byli domácí hráči nebezpečnější a důraznější a ve střední části hry zápas rozhodli.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Liberec

Hradec Králové - Zlín 5:6

Hokejisté Zlína, kteří nastoupili poprvé pod vedením staronového trenéra Roberta Svobody ukončili sérii tří porážek. V Hradci Králové vyhráli 6:5. Utkání rozhodly čtyři góly hostů ve střední třetině utkání. Domácí se snažili v závěru dotáhnout vedení hostů, ale v dramatickém finiši Zlín výhru uhájil. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy zápasu Hradec Králové - Zlín

Litvínov - Olomouc 3:4

Pět porážek a dost. Hokejisté Olomouce si oddechli a v Litvínově konečně vyválčili výhru i když domácí v závěru jejich vedení 4:1 stáhli a bojovali o prodloužení. Ale nepodařilo se jim to, podlehli 3:4 a podruhé za sebou ztratili všechny body. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litvínov - Olomouc
Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články