Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Czech Aerobic Open

SOUHRN 11. KOLA: Třinec obrátil se Spartou, na první místo tabulky jdou Vítkovice

Z kandidátů na vedoucí místo v tabulce vzešly po 11. kole hokejové extraligy nejlépe Vítkovice, které skolily Kladno 2:0. Mistrovský Třinec se nadále zvedá, na domácím ledě otočil utkání se Spartou a v tabulce je osmý. Doma se konečně zadařilo karlovarským hokejistům, kteří po přestřelce s Českými Budějovicemi a výsledku 4:2 berou tři body.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Hradec Králové
Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Litvínov

Plzeň - Litvínov

Poslední Litvínov počtvrté za sebou nebodoval. Na půdě Plzně i po vyrovnaném výkonu prohrál 4:3 a zůstává na spodku tabulky. Naopak plzeňští hokejisté po dvou prohrách v řadě doma uspěli.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlas utkání HC Olomouc – Kometa Brno

Olomouc – Kometa Brno

Moravské derby vyznělo lépe pro brněnskou Kometu, která čisté konto z předešlých dvou utkání Olomouce anulovala již ve 12. minutě. A ačkoliv do čtyř minut Hanáci odpověděli srovnávací brankou, vedení brněnského celku pojistili dalšími dvěma góly ve 26. Strömberg a 33. minutě Flek. Ani snížení Ondruška nezabránilo Kometě k zisku tří bodů a vyhrání čtvrtého z pěti posledních utkání. Naopak Olomouc ztratila vedoucí pozici v tabulce.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Dynamo Pardubice – Bílý Tygři Liberec

Pardubice - Liberec

Až třetí minuta prodloužení určila vítěze zápasu mezi Pardubicemi a Litvínovem. Hráči Dynama na domácím ledě zabrali a po dorážce Lukáše Radila před brankářem Kváčou stopli Litvínovu sérií tří výher v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Oceláři Třinec – Sparta Praha

Třinec – Sparta Praha

Třinečtí hokejisté dvakrát ztráceli na hostující Spartu, přesto se jim ve třetí třetině 11. kola extraligy podařilo pražské soupeře zlomit a vyhrát 4:2. O zápasu rozhodli v závěrečné dvacetiminutovce góly Tomáše Marcinka a Martina Růžičky. Ve čtvrté řadě Ocelářů nastoupil poprvé od konce v KHL útočník Samuel Buček, jehož příchod klub oznámil dvě hodiny před zápasem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – České Budějovice

Karlovy Vary – České Budějovice

Tentokrát už si hokejisté Karlových Varů první domácí body v sezoně utéct nenechali. Opět vysoce produktivní tým si poradil se soužícími se Českými Budějovicemi 4:3. V zápase plném faulů čelili hráči Energie hned dvěma trestným střílením, vítěznou trefu zapsal ve 46. minutě po krásné přihrávce Tomáše Redlicha Vít Jiskra. Motor prohrál poosmé v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání HC Vítkovice – Rytíři Kladno

Vítkovice - Kladno

Dvěma brankami během necelých dvou minut rozhodl Patrik Koch o další výhře Vítkovic, které se tak prodraly po 11. kole zpátky do čela extraligové tabulky. Gólman Aleš Stezka vychytal všech 38 zákroků Kladna a udžel si druhé čisté konto sezony. Rytíři odjíždí za stavu 0:2 a po dlouhodobé krizi klesají na předposlední místo před Litvínov.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články