Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

SOUHRN 11. KOLA: Pardubice zaskočily Třinec, Olomouc po prohře s Hradcem dál prožívá krizi

O největší překvapení programu 11. kola hokejové extraligy se postaraly Pardubice. Dynamo porazilo doma Třinec 5:2 a pod koučem Radkem Bělohlavem zaznamenalo třetí výhru ze čtyř utkání. Oceláři vedou tabulku už jen o skóre. Vítkovice sérii čtyř proher doma ukončily s Litvínovem. Karlovy Vary přestřílely Mladou Boleslav a Olomouc padla už popáté za sebou. Doma přenechala body Hradci Králové po výsledku 0:2. V předehrávce Sparta porazila Zlín 6:1.

Pardubický forvard Johan Harju slaví trefu do sítě Třince
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek

Vítkovice - Litvínov 2:0

Po sérii čtyř porážek následuje vydřené a důležité vítězství. Hokejisté Vítkovic doma přehráli 2:0 Litvínov. Vítěznou branku vstřelil v závěru druhé třetiny Dominik Lakatoš a domácí hráči pomohli k vychytané nule Miroslavu Svobodovi. Ten má první čisté konto v sezoně a ve vítkovickém dresu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Litvínov

Karlovy Vary - Mladá Boleslav 5:3

Dá se říct, že smůla s Mladou Boleslaví je prolomena. Karlovy Vary po třech prohrách, včetně jedné z předsezonní přípravy, konečně zvítězily nad Bruslaři. Doma v 11. kole extraligy triumfovaly 5:3. Rozhodující gól vstřelil Tomáš Mikúš. Energie se posunula po výhře na rozdíl bodu od elitní šestky tabulky. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Mladá Boleslav

Olomouc - Hradec Králové 0:2

Utkání skoupé na branky značilo důležitost, kterou mu oba celky přisoudily. Hradec Králové vyloupil Hanou v 11. kole extraligy 2:0 a po posledním domácím nezdaru s Karlovými Vary zabral. Naopak Olomouc padla už popáté za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Hradec Králové

Pardubice - Třinec 5:2

Pardubice zatím pod koučem Radkem Bělohlavem fungují. Dokázali to i proti silnému Třinci, který doma v 11. kole extraligy hráči Dynama porazili 5:2. Ze čtyř zápasů Bělohlav dovedl Východočechy ke třetí výhře. Pardubičtí v samém závěru vstřelili dva góly při třinecké hře bez brankáře. Oceláři vedou tabulku před Kometou už jen o skóre.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Třinec

Berani Zlín - Sparta Praha 1:6

Sparťanům trip po cizích stadionech vyšel. Jednu z výher přidali v předehrávce 11. kola extraligy ve Zlíně už díky povedené první třetině, kterou zvládli 3:0, celkově pak zvítězili 6:1. Berani po kanonádě 7:0 v Brně naopak nyní vysokou porážku schytali.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Sparta

Utkání Liberec - Plzeň je odložené na 25. února 2020 od 18:00.

Utkání Rytíři Kladno - Kometa Brno se odehraje v úterý 22. října od 17:30, vysílá ho program ČT sport a web ctsport.cz.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články