Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

SOUHRN 1. KOLA: Třinec nedal šanci Motoru, Dynamo zase Plzni. Krejčí už pálí za Olomouc

Favorité na prvenství v základní části vykročili do nové extraligové sezony vítězně. Třinec si doma poradil s Českými Budějovicemi 4:0, stejným výsledkem Pardubice zdolaly Plzeň. Uspěl také Liberec, který přetlačil Hradec Králové 1:0. Olomoucký útočník a největší osobnost soutěže David Krejčí dal o sobě vědět hned v prvním utkání – bývalý člen Bostonu Bruins se prosadil proti Mladé Boleslavi a pomohl k výhře 3:2 po prodloužení.

Třinečtí Oceláři
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Třinec – České Budějovice 4:0

Start nové extraligové sezony se šampionům povedl. Třinečtí Oceláři do ní vstoupili vítězstvím, když přehráli České Budějovice 4:0. Za domácí se prosadil také útočník Marko Daňo, který posílil Slezany na poslední chvíli. Čisté konto si v novém dresu připsal brankář Marek Mazanec.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec – České Budějovice

Zlín – Litvínov 2:4

Zlín doma nezvládl vstup do nového extraligového ročníku a podlehl Litvínovu 2:4. Severočeši se mohli opřít o speciální formace, když se dvakrát prosadili v přesilovkách a jednou v oslabení díky nové posile Petru Strakovi. Premiérový gól si za hosty připsal i Giorgio Estephan. Domácí sice snížili na rozdíl jedné branky, ale pojistku přidal Zdráhal.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín – Litvínov

Kladno – Vítkovice 1:2

Kladenští Rytíři nestačili na Vítkovice, kterým podlehli 1:2. Vítěznou branku zaznamenal v 53. minutě Patrik Koch, jenž střelecky navázal na Rostislava Marosze. Za domácí vyrovnával Tomáš Plekanec, zraněný Jaromír Jágr do utkání nenastoupil.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kladno – Vítkovice

Liberec - Hradec Králové 1:0

Repríza poslední čtvrtfinálové série mezi Libercem a Hradcem Králové vyšla lépe domácím Bílým Tygrům podobně jako celý souboj v play-off. Severočeši udolali soupeře těsně 1:0 díky trefě obránce Ladislava Šmída, bezchybný výkon v brance podal Petr Kváča.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Hradec Králové

Olomouc – Mladá Boleslav 3:2 PP

David Krejčí pomohl Olomouci k vítězství nad Mladou Boleslaví 3:2 po prodloužení jedním gólem, v nastavení rozhodl Jan Knotek dokonce v oslabení. Hostům nepomohly ani dvě trefy Valentina Claireauxe.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc – Mladá Boleslav

Pardubice – Plzeň 4:0

Pardubice si poradily s Plzní 4:0. V dresu vítězů zazářil gólman Dominik Frodl, který se proti bývalému zaměstnavateli blýskl čistým kontem. O góly Dynama se postarali Hecl, Mikuš a dvakrát Říčka, nový plzeňský brankář Dominik Furch musel strávit porážku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice – Plzeň

Karlovy Vary – Brno 4:3

V předehrávce vedla brněnská Kometa na ledě Karlových Varů 2:0 i 3:2, když její hráči využili tři přesilové hry, ale dokonalou one man show předvedl Jiří Černoch. Karlovarský útočník nejprve završil hattrick a srovnal, poté přidal i šťastný čtvrtý gól a zasloužil se o výhru Západočechů 4:3.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – Brno
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články