Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Branky, body, vteřiny

První krok z mnoha dalších? Vítkovice reagují na krizi, na lavičce skončil Philipp

Extraliga hlásí změnu na trenérských pozicích. Na špatný vstup do sezony zareagovali ve Vítkovicích, kde na střídačce posledního týmu skončil asistent trenéra Radek Philipp. Hlavní kouč Miloš Holaň zůstává, nově mu však budou pomáhat sportovní manažer Roman Šimíček a také Pavel Trnka, který doposud trénoval juniory.

"Pořád věříme cestě, kterou jsme si ve Vítkovicích nastavili, proto má nadále Miloš Holaň plnou důvěru. Po nedělním zápase v Plzni jsme ale věděli, že musíme něco změnit," uvedl majitel Vítkovic Aleš Pavlík s tím, že změna složení trenérského štábu je prvním krokem.

Vítkovice získaly z devíti zápasů sedm bodů, když vyhrály jen dvakrát. "Věřím, že po této změně si jak Miloš Holaň, tak celý realizační tým, a zejména hráčský kádr uvědomí, že jen na nich samotných bude záležet, zda tento krok bude první a poslední, anebo bude prvním z mnoha dalších," konstatoval Pavlík.

Premiérové utkání pod vedením nového trenérského týmu čeká Vítkovice ve středu, kdy doma v Lize mistrů přivítají švýcarský Biel. V extralize je v pátek čeká souboj s Libercem.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články