Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mezinárodní závody spřežení CAI Kladruby nad Labem

Plzeňští Indiáni padli v Boleslavi, Sparta před zaplněnou halou udolala Kometu

V posledním předvánočním kole extraligy zdolali hokejisté Mladé Boleslavi vedoucí celek tabulky. Středočeši přehráli Plzeň po samostatných nájezdech 3:2. Po měsíční šňůře neúspěšných venkovních utkání zvítězili hokejisté Liberce na ledě Třince. Jednoznačnou výhru 4:1 si odváží Vítkovice z Chomutova, dvěma góly se blýskl Roman Szturc. Naopak těsné vítězství vystřelil Pardubicím Sacha Treille, který se proti Jihlavě trefil v poslední minutě zápasu. Šlágr kola mezi Spartou a Kometou ovládli Pražané, kteří porazili rivala z Brna 3:2.

Radost hokejistů Sparty
zdroj: ČTK autor: Kateřina Šulová

Mladá Boleslav - Plzeň 2:1 po sn.

V posledním extraligovém kole před Štědrým dnem zdolali mladoboleslavští hokejisté Plzeň 2:1 po samostatných nájezdech. První branku v utkání trefil až v 58. minutě Milan Gulaš, domácí dokázal vyrovnat díky brance Lukáše Žejdla v čase 59:54 při power play. V prodloužení gól nepadl, rozhodující, vítězný nájezd si v osmé sérii nájezdů připsal Jakub Orsava. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ  (//sport/hokej/extraliga/366209-mlada-boleslav-skolila-lidra-z-plzne-po-najezdech-v-utkani-carovali-golmani/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Plzeň

Třinec - Liberec 2:3

Po měsíci dokázali bodovat venku hokejisté Liberce, když zvítězili v utkání 32. kola na ledě Třince 3:2 po samostatných nájezdech. Hosté vedli brankami Petra Jelínka a Dominika Lakatoše, za Oceláře vyrovnával Zbyněk Irgl a Martin Růžička. Souboj dvou týmů, které si v lednu zahrají semifinále Ligy mistrů, rozhodl v sedmé kole rozstřelu Martin Bakoš.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/366213-liberec-vyhral-po-najezdech-v-trinci-rozhodl-v-sedme-serii-bakos/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Liberec

Chomutov - Vítkovice 1:4

Hokejisté Vítkovic posedmé za sebou naplno bodovali, když vyhráli ve 32. kole extraligy na ledě Chomutova 4:1. Dvěma góly a asistencí se na tom podílel útočník Roman Szturc. Piráti po dvou výhrách, které rozdělila reprezentační přestávka, opět prohráli.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/366214-vitkovice-vyplenily-chomutov-a-posedme-za-sebou-berou-tri-body/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Vítkovice

Pardubice - Jihlava 3:2

Hokejisté Pardubic porazili v předvánočním utkání na domácím ledě Jihlavu 3:2. O vítězství Východočechů nad posledním celkem tabulky rozhodl v 59. minutě utkání Sacha Treille.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/366217-pardubice-prehraly-jihlavu-3-2-minutu-pred-koncem-vystrelil-vyhru-treille/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Jihlava

Zlín - Litvínov 2:4

Hokejisté Litvínova vyhráli na ledě Zlína 4:2 a ukončili tak sérii patnácti porážek na Stadionu Luďka Čajky. Severočeši uspěli ve Zlíně poprvé od ledna 2010, hattrickem se na tom podílel obránce Jiří Hunkes.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ  (//sport/hokej/extraliga/366215-litvinov-po-sedmi-letech-uspel-ve-zline-hattrickem-se-blyskl-hunkes/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Litvínov

Sparta - Kometa 3:2

Vítězstvím 3:2 nad Kometou Brnu utnuli Hokejisté Sparty hned dvě nepříjemné série. Nejenže bodovali po čtyřech porážkách, ale také ukončili šestizápasovou šňůru porážek s úřadujícími šampiony. Domácí před nejvyšší návštěvou sezony 16 343 diváků vedli krátce po polovině utkání 2:0. Hosté pak snížili, vítězný gól zajistil Richard Jarůšek. Hostující kapitán Martin Erat pak nedal trestné střílení a dramatickou koncovku po gólu Ondřeje Němce už sparťané ustáli.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/366218-hokejovou-klasiku-rozhodl-jarusek-sparta-uspela-po-ctyrech-porazkach/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Kometa

Hradec Králové - Olomouc 2:5

Tři branky v závěrečné části zajistily hokejistům Olomouce výhru na ledě Hradce Králové, druhého týmu extraligy. Ve 32. kole padli Východočeši 2:5 a prohrál druhý domácí zápas v řadě před odjezdem na Spenglerův pohár do Davosu.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ  (//sport/hokej/extraliga/366216-hradec-podruhe-za-sebou-doma-prohral-olomouci-podlehl-2-5/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hradec Králové - Olomouc


Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články