Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Plzeň zaznamenala kolaps sezony, kolo přálo kromě Sparty a Chomutova hostům

Nevídaný comeback předvedl v rámci 34. kola Chomutov v utkání proti vedoucí Plzni. Piráti prohrávali už 2:5, přesto se nakonec radovali 7:6 v prodloužení. Doma se jinak dařilo už jen Spartě, která díky hattricku Richarda Jarůška přehrála Liberec 3:0. Z ledů soupeřů si výhry odvezly týmy Olomouce, Litvínova, Brna i Vítkovic, které prodloužily vítěznou sérii na devět zápasů, čímž Ostravané vyrovnali vlastní klubový rekord. Brankář Komety Marek Langhamer oslavil v Pardubicích první čisté konto v extraligové kariéře.

Utkání Třinec - Olomouc
zdroj: ČTK autor: Sznapka Petr

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy/)

Třinec - Olomouc 3:4 SN

Hanákům se na konci kalendářního roku daří, po výhře v Třinci 4:3 na samostatné nájezdy se drží na páté příčce a na čtvrté Oceláře ztrácí jen čtyři body. Slezané přitom v zápase zvládli obrat z 0:1 až na 3:1, ale Knotek a Jaroměřský zařídili prodloužení. V nastavení se však nikdo neprosadil a nájezdy pak rozhodl Vlach.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/366395-trinec-olomouc)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Olomouc

Chomutov - Plzeň 7:6 PP

Fanoušci hokejového Chomutova obdrželi od svých "miláčků" opožděný vánoční dárek. V dramatickém utkání 34. kola extraligy totiž domácí tým dokázal stáhnout tříbrankový náskok vedoucí Plzně a zvítězit 7:6 v prodloužení. Rozhodující trefu zaznamenal Ivan Huml, který zazářil bilancí 2+3.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/366396-chomutov-plzen)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Plzeň

Jihlava - Vítkovice 1:2 PP

Devátou výhru Vítkovic v řadě vystřelil v utkání na ledě Jihlavy kapitán Ostravanů Olesz, který ve čtvrté minutě prodloužení rozhodl o vítězství 2:1. Hosté vedli po brance Kloka v přesilové hře, alespoň bod zařídil Dukle Hlinka. Vítkovice už dohnaly v tabulce druhý Hradec Králové a po ztrátě Plzně ztrácí na první Západočechy osm bodů. Jihlavu dělí od desáté příčky devět bodů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/366397-jihlava-vitkovice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Jihlava - Vítkovice

Mladá Boleslav - Litvínov 0:2

Brankář Litvínova Pavel Kantor byl ústřední postavou zápasu Vervy v Mladé Boleslavi. Gólman Severočechů zaznamenal 39 úspěšných zákroků včetně vychytaného trestného střílení domácího Lence a hlavní měrou se podílel na výhře 2:0. Vítězný gól Litvínova vsítil Válek ve 23. minutě, Jánský pak přidal v poslední minutě pojistku do prázdné branky. Verva se přiblížila Mladé Boleslavi v tabulce na rozdíl jediného bodu.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/366398-mlada-boleslav-litvinov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Litvínov

Pardubice - Brno 0:2

Pardubice vs. Radim a Hynek Zohornovi 0:2. I takto lze popsat výsledek utkání 34. kola hokejové extraligy. Bratrský tandem brněnské Komety se postaral o oba góly hostujícího celku, který navázal na předchozí vítězství nad Jihlavou. Brankář Marek Langhamer zneškodnil všech 14 střel domácích a připsal si první čisté konto v nejvyšší soutěži.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/366399-pardubice-kometa-brno)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Brno

Sparta - Liberec 3:0

V důležitém utkání týmů ze spodních pater tabulky nakonec uspěla Sparta, která přetlačila Liberec 3:0 díky třem gólům Jarůška. Sparťanský útočník vstřelil v každém úseku hry jednu branku a všechny liberecké pokusy pochytal brankář Aittokallio. Pražané navázali na výhru nad Brnem a posunuli se na sedmé místo, Bílí Tygři naopak klesli na předposlední příčku.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/366400-zive-sparta-praha-liberec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Liberec

Zlín - Hradec Králové 2:3 PP

V předehrávce 34. kola hokejové extraligy uspěl Hradec Králové na ledě Zlína. "Ševce" poslal bleskově do vedení Antonín Honejsek, ale Martin Látal s Rudolfem Červeným skóre otočili. David Ščasný sice deset sekund před koncem vyrovnal, nicméně poslední slovo měl opět Látal a svou druhou trefou rozhodl o bodu navíc pro východočeský celek.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/365306-latal-uradoval-ve-zline-po-jeho-dvou-golech-slavil-hradec-v-prodlouzeni/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Zlín - Hradec Králové
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články