Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Olomouc se kvůli velké marodce dohodla na odložení duelu v Třinci

Úterní zápas 12. kola hokejové extraligy mezi Třincem a Olomoucí byl kvůli velké marodce v týmu Hanáků odložen. Oceláři vyhověli žádosti soupeře, kluby se poté dohodly na náhradním termínu 22. listopadu se začátkem v 17:00.

"Velmi děkujeme Třinci za to, že nám vyšel vstříc s naší žádostí o odložení utkání. Marodka v našem týmu byla velká už před utkáním s Kometou, po kterém se rozrostla o další hráče. Přístupu Třince si mockrát vážím a ještě jednou děkuji za přesun zápasu na jiný termín," řekl generální manažer Olomouce Erik Fürst.

Hanáci po dvou výhrách za sebou v neděli podlehli doma Kometě 2:3 a klesli v tabulce z 1. místa na třetí. V sestavě chyběli útočníci Jan Bambula, Jan Knotek, Jakub Orsava či Petr Strapáč.

Olomouc tak bude muset dohrávat už druhý duel z dosavadního programu. Ve 4. kole v neděli 25. září v Karlových Varech se totiž nemohlo hrát po potížích s rolbou kvůli nezpůsobilé hrací ploše a Hanáci absolvovali tehdy dlouhou cestu na západ Čech zbytečně.

Mistrovský Třinec se měl představit doma popáté za sebou. Na svém ledě po úvodních čtyřech porážkách třikrát neztratil ani bod. Z deseti kol má 17 bodů a je osmý.

Dohrávat bude také duel 8. kola z pátku 7. října v Hradci Králové, na jehož přesunu se s Východočechy dohodl. Náhradní termín zatím není.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články