Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Lubina má v Pardubicích nůž na krku. Buď dvakrát vyhrajeme, nebo kouč končí, zní z klubu

Vstup do sezony extraligy se hokejistům Pardubic vůbec nepovedl, a jestli se neproberou, čeká je změna trenéra. Kouč Ladislav Lubina dostal ultimátum. Buď s týmem porazí jak v pátek Zlín, tak i v neděli Kladno, nebo u Východočechů končí.

Sport
zdroj: ČT4

Východočeši v posledních třech vystoupeních nebodovali. A ani bod dosud neuhráli ve třech zápasech od začátku nového extraligového ročníku před svými fanoušky. Vedení klubu nechce dopustit, aby se opakovala mizérie minulé sezony, v níž se Pardubice zachraňovaly až v baráži.

"V pondělí jsme vážnou situaci řešili dvě hodiny. Nakonec jsme došli k tomu, že na unáhlené kroky není vhodná doba. Na druhou stranu nás čeká těžký víkend, během kterého musíme dvakrát vyhrát. Pokud tým neudělá šest bodů, trenéři končí ve svých funkcích," uvedl generální ředitel Dynama Martin Sýkora pro MF DNES.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice – Vítkovice

Taková je i dohoda s trenérem Lubinou. Za určitých předpokladů by ale bývalý útočník s kontroverzní minulostí mohl zůstat, i kdyby jeho svěřenci neuspěli dvakrát v základní hrací době.

"Klíčový je pro mě zápas ve Zlíně, který je poslední. Pokud v něm vyhrajeme a v neděli porazíme Kladno třeba za dva body, ale po slušném výkonu, tak můžeme podmínky zmírnit. Klíčový je pro mne ale herní projev mužstva," zdůraznil Sýkora.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články