Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Litvínov se dál trápí, Boleslav se zařadila za suverénní Liberec

Praha - Obhájci titulu z Litvínova se stále nemohou chytnout, v 25. extraligovém kole prohráli na ledě Olomouce 0:3. Mladá Boleslav naopak prožívá dobré období, doma přejela Třinec 4:1 a vyhoupla se na druhé místo za Liberec. Severočeši zvítězili nad neoblíbeným soupeřem z Vítkovic. Chomutov se díky vítězství nad Spartou dostal před pražského rivala. Trenér Vladimír Kýhos zažil úspěšnou premiéru na střídačce Hradce Králové.

Fanoušci hokejových Pardubic
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek

Olomouc - Litvínov 3:0

Hanáci porazili Litvínov 3:0 a připsali si premiérovou výhru nad úřadujícím mistrem od svého loňského návratu mezi elitu. Čistým kontem se na úspěchu Olomouce podílel brankář Branislav Konrád, který tak udržel třetí nulu v sezoně.

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/324528-rozklizeny-litvinov-prohral-na-lede-olomouce-0-3/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Litvínov

Chomutov - Sparta 3:1

Hokejisté Chomutova přehráli Spartu 3:1 a bodovali v devátém zápase za sebou. Na výhře se podílel dvěma trefami útočník Marek Tomica. 

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/324549-chomutov-nabira-na-obratkach-spartu-prehral-3-1/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Sparta

Vítkovice - Liberec 1:3

Vedoucí Liberec přeťal vítěznou sérii Vítkovic a připsal si v Ostravě výhru 3:1. Domácím se sice v třetí části povedlo zásluhou Slobody vymazat liberecký náskok, ale soupeř rychle kontroval a Vampola ve 46. minutě rozhodl teprve o druhém vítězství Bílých Tygrů na ostravském ledě z posledních osmi pokusů. Vítkovice po třech výhrách v řadě nebodovaly. 

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/324548-liberec-zabrzdil-vitkovice-v-ostrave-vyhral-3-1/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Liberec

Mladá Boleslav - Třinec 4:1

Hokejisté Mladé Boleslavi vyhráli nad Třincem 4:1 a v tabulce se posunuli již na druhé místo. Středočeši si připsali v domácím prostředí jedenáctou výhru, bodovali ve všech třinácti. Oceláři prodloužili čekání na venkovní výhru na čtyři utkání a zůstali desátí.

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/324552-boleslav-se-po-vitezstvi-nad-trincem-posunula-na-druhe-misto/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Ml. Boleslav - Třinec

Zlín - Plzeň 4:2

Zlínu se v této sezoně doma nevede, tentokrát však začali Berani hodně aktivně a po 76 sekundách už vedli. Nakonec přehráli Plzeň 4:2 a teprve podruhé v sezoně doma naplno bodovali. Západočeši v předešlých třech zápasech na Stadionu Luďka Čajky vyhráli, tentokráte jim k úspěchu nepomohly ani dvě využité přesilové hry.

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/324553-zlin-prestrilel-plzen-4-2-a-podruhe-doma-naplno-bodoval/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Plzeň

Pardubice - Kometa Brno 3:1

Hokejisté Pardubic potvrdili, že se jim proti Kometě daří, Brno porazili 3:1. Východočeši v soubojích s moravským týmem bodovali poosmé v řadě, z toho sedmkrát vyhráli. Dynamo vedlo ve 35. minutě zápasu už o tři branky, navíc další šance nezužitkovalo. Ve třetí části
se hra výrazně přiostřila, čehož je důkazem 24 menších a pět osobních trestů.

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/324554-pardubice-na-kometu-umeji-nad-brnem-vyhraly-3-1/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Brno

Karlovy Vary - Hradec Králové 1:2

Vyrovnaný zápas Karlových Varů s Hradcem Králové rozhodl gól Jaroslava Kudrny v čase 59:35. Trenér Vladimír Kýhos zažil úspěšnou premiéru na střídačce Východočechů. Energie doma prohrála počtvrté v řadě a klesla na předposlední místo tabulky.

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/324556-kudrna-vystrelil-hradci-vyhru-ve-varech-25-sekund-pred-koncem/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Hradec Králové
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články