Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Kometa skolila Liberec, Plzeň vyhrála ve Vítkovicích. Litvínov je v hluboké krizi

V repríze posledního finále si domácí Kometa poradila s Libercem. Ačkoli Bílí Tygři vedli 2:1, otočili Brňané duel pěti góly na přelomu druhé a třetí třetiny a nakonec dominovali 7:2. V dalším šlágru Plzeň přetlačila Vítkovice a Třinec si poradil se Spartou. Tabulkou stoupá Hradec, který dokázal zvítězit na ledě Chomutova, naopak Litvínov zůstává poslední po šesté prohře v řadě. Chemici tentokrát nestačili na Jihlavu.

Martin Zaťovič
zdroj: ČTK autor: Šálek Václav

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy/)

Třinec - Sparta 4:1

Rychlý start pomohl Třinci v zápase proti Spartě, když Oceláři vedli v šesté minutě už 2:0 a nakonec zvítězili jednoznačně 4:1. Vítězný gól vsítil Ondřej Kovařčík, poslední dvě branky vstřelili Slezané v přesilové hře a naopak Pražanům dovolili skórovat pouze jednou. Snížení Formana ale přišlo až příliš pozdě.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/362124-trinec-sparta)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Sparta

Mladá Boleslav - Zlín 4:1

Mladá Boleslav vlétla na zlínské hráče hned od začátku, v prvních třinácti minutách Středočeši nasázeli Štůralovi v brance Zlína tři branky a nakonec přehráli "ševce" v klidném tempu 4:1. Nejvíce se činil Žejdlův útok, skóre otevřel Klepiš a dvakrát se prosadil Orsava. Za Zlín snižoval Ondráček, Moravané ale nakonec přišli o čtyřzápasovou vítěznou šňůru.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/362123-zive-mlada-boleslav-zlin)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Zlín

Chomutov - Hradec Králové 2:3

Hradec Králové dokázal otočit duel v Chomutově, když třemi góly strhl výhru na svou stranu a nakonec se radoval po výsledku 3:2. Piráti sice vedli po gólu Slováka v přesilovce, hosté ale v období mezi 26. a 45. minutou zařídili obrat. Jako vítězná se ukázala trefa Koukala, domácí Poletín už jen zmírnil porážku.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/362125-chomutov-hradec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Hradec Králové

Jihlava - Litvínov 4:1

Do vleklé krize spadl Litvínov. V Jihlavě ztrácel krok s Duklou od druhé třetiny, kdy skóre otevřel Žálčík a druhý gól přidal Tomáš Kubalík, a ačkoli na začátku třetí části snížil Nejezchleb, zhatil šance hostů na bodový zisk Seman. Michal Hlinka poté pečetil výsledek na 4:1 a Verva tak padla pošesté za sebou. Chemici zůstávají poslední, Jihlava se naopak posunula do středu tabulky.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/362126-jihlava-litvinov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Jihlava - Litvínov

Vítkovice - Plzeň 0:2

Dlouho bezbrankový duel mezi Vítkovicemi a Plzní zlomil až ve 46. minutě plzeňský střelec Dominik Kubalík, který překonal Bartošáka v brance Ostravanů v početní výhodě. Pojistku přidal v poslední minutě Gulaš a Západočeši tak slavili triumf 2:0. V plzeňské brance se zaskvěl Hylák, který nahradil Svobodu a vychytal nulu. Plzeň natáhla sérii vítězství na šest utkání.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/362127-vitkovice-plzen)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Vítkovice - Plzeň

Brno - Liberec 7:2

Bílí Tygři sice vedli na ledě Komety od 26. minuty 2:1 po brankách Bakoše a Ordoše, ale Brňané do druhé přestávky duel otočili a na začátku poslední části hry zasadili Liberci rozhodující údery. Nakonec Jihomoravané nasázeli do liberecké sítě další čtyři branky a ovládli reprízu finále v poměru 7:2. Erat se blýskl čtyřmi body, Zaťovič nasbíral tři body a dvakrát se trefil Haščák.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/362128-brno-liberec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Liberec

Pardubice - Olomouc 1:2 PP

Duel dvou celků ze spodku tabulky ovládli Hanáci, kteří v Pardubicích zvítězili 2:1 v prodloužení. Skóre defenzivního zápasu otevřel hostující Strapáč, domácí sice srovnali po trefě Rolinka, ale v nastavení se ujala střela Skladaného. Olomouc tak veze z východu Čech dva body, Pardubičtí zůstávají předposlední.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/362129-pardubice-olomouc)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Pardubice - Olomouc
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články