Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Kacetl a Pöpperle slaví nulu, Liberec obrat a Olomouc ukončení černé série

Praha - Třinec sice zůstal v čele extraligové tabulky, ale Liberec se na Oceláře bodově dotáhl i díky vítěznému obratu proti Kometě. Liberec tak slavil už podvanácté za sebou. Chuť vítězství si po pěti zápasech opět vyzkoušela Olomouc, která v duelu trápících se týmů přetlačila Zlín, který tak padl už posedmé v řadě. Čistými konty se blýskli sparťan Tomáš Pöpperle a Ondřej Kacetl, který si odbyl úspěšnou premiéru v pardubickém dresu.

Brankář Tomáš Pöpperle ze Sparty Praha
zdroj: ČTK autor: Šimánek Vít

Třinec - Hradec Králové 3:4 pp

Lídr hokejové extraligy opět nevyhrál. Potřetí během posledních čtyř duelů svítil po šedesáti minutách na světelné tabuli nerozhodný stav a potřetí se z bodu navíc radoval soupeř. Tentokrát hradecký Mountfield, který v třinecké Werk aréně vyhrál 4:3. Rozhodující trefu zaznamenal Roman Kukumberg. Východočeši zabodovali proti slezskému celku už pošesté za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Hradec Králové

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/344417-trinec-ztratil-podruhe-za-sebou-doma-podlehl-v-prodlouzeni-hradci/)

Olomouc - Zlín 3:1

V Olomouci se střetly dva týmy, kterým se vůbec nedaří. Domácí konečně přerušili pětizápasovou šňůru porážek po vítězství 3:1 nad Zlínem. Ševcům tak zatím nepomohla ani výměna trenérů a připsali si sedmou prohru v řadě. Defenzivní duel pro sebe rozhodli Hanáci v prvních dvou třetinách, náskok Mory pojistil po snížení Bukartse ve 48. minutě olomoucký Herman, který ještě za stavu 1:0 neproměnil trestné střílení.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Zlín

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/344403-olomouc-prerusila-serii-proher-proti-trapicimu-se-zlinu-vyhrou-3-1/)

Chomutov - Mladá Boleslav 2:1

Piráti pokračují na vítězné vlně a proti Mladé Boleslavi přidali čtvrtou výhru v řadě. O těsnou výhru 2:1 se nejvíce zasloužil brankář Laco, který pochytal 30 z 31 střel. Za Chomutov se trefili Vondrka se Skokanem, snížení Hyky k bodům pro Bruslařský klub nevedlo. Piráti díky výhře odskočili Středočechům v tabulce a zůstávají v elitní šestce.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Mladá Boleslav

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/344422-laco-si-proti-mlade-boleslavi-pripsal-30-zakroku-pirati-zvitezili-2-1/)

Plzeň - Karlovy Vary 3:1

I druhé západočeské derby letošní sezony vyznělo lépe pro hokejisty Škody Plzeň. V domácím prostředí zdolali Karlovy Vary 3:1 a přerušili sérii dvou porážek. Hosté naopak po čtyřech duelech, ve kterých bodovali, vyšli naprázdno. Indiáni měli celý zápas střeleckou převahu, vítěznou trefu si připsal Jakub Lev. Pojišťující zásah přidal během závěrečné powerplay reprezentant Kubalík.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Karlovy Vary

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/344420-plzen-je-vladcem-zapadu-cech-v-derby-porazila-karlovy-vary/)

Liberec - Kometa Brno 4:3 pp

Brněnská Kometa mohla být prvním týmem, který po jedenácti zápasech porazí Bílé Tygry z Liberce, ale Moravané promarnili tříbrankové vedení nabyté po devíti odehraných minutách. Severočeši si po brankách Jelínka, Vitáska a Svačiny vynutili prodloužení, které rozhodl Lakatoš. Výhra 4:3 v prodloužení byla pro Liberec dvanáctou v řadě a bodově se dotáhl na vedoucí Třinec, před třetí Kometou má náskok tří bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Kometa Brno

REPORTÁŽ A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/344423-liberec-mel-proti-komete-namale-vyrovnany-zapas-ale-rozhodl-lakatos/)

Pardubice - Vítkovice 3:0

Východočeši se po dvou porážkách v řadě mohou radovat z tříbodového zisku. Hokejisté Pardubic zdolali na domácím ledě Vítkovice 3:0 a na dvanáctý Zlín ztrácí jeden bod. V dobrém světle se tak při své premiéře představil gólman Ondřej Kacetl, který udržel čisté konto. Pardubičtí zvítězili díky dvěma trefám útočníka Davida Tomáška, vítězství pak v závěru pojistil Tomáš Rolinek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Vítkovice

REPORTÁŽ A SESTŘIH UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/344429-pardubice-smetly-hokejisty-vitkovic-kacetl-pri-premiere-vychytal-nulu/)

Sparta Praha - Litvínov 3:0

Vítězné tažení hokejistů pražské Sparty nezastavil ani Litvínov. Svěřenci Jiřího Kalouse zvítězili 3:0 a zisk plného počtu bodů zaznamenali potřetí v řadě. Verva naopak prohrála teprve čtvrtý z posledních jednadvaceti zápasů. Před nejvyšší domácí návštěvou letošní sezony (9328 diváků) skórovali Jaroslav Hlinka, Petr Kumstát a Michal Čajkovský. Čisté konto si připsal Tomáš Pöpperle.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha - Litvínov

REPORTÁŽ UTKÁNÍ (//sport/hokej/344428-popperle-vychytal-litvinov-sparta-potreti-za-sebou-vyhrala/)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy