Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Do formy se dostávají Pardubice, vítěznou šňůru natáhly Hradec s Brnem

Dvanácté kolo nabídlo tři jasné výhry domácích, jinak ale byly k vidění těsné bitvy. Vítkovice si poradily s trápícím se Litvínovem 7:3, Kometa nedala šanci Olomouci a Hanáky přehrála 5:0 a Plzeň přehrála nevýrazný Liberec 5:1. Na vítězství se nadřely Pardubice, Hradec Králové i Sparta, Zlín si odvezl všechny body z Chomutova, kde otočil duel z 0:1 na 4:1.

Utkání Pardubice - Třinec
zdroj: ČTK autor: Taneček David

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy/)

Chomutov - Zlín 1:4

Hlavní roli defenzivního duelu mezi Chomutovem a Zlínem sehráli lotyšští bratři Bukartsové ve službách Moravanů. Ačkoli Piráty poslal do vedení Tomica, ještě do první přestávky otočili skóre Valenta s Robertsem Bukartsem. Ve druhé části se navíc prosadil i jeho mladší bratr Rihards, který zvýšil už na rozdíl dvou branek. Pojistku přidal do prázdné branky Ondráček. Zlín tak pokračuje v dobrých výkonech a stáhl manko na Chomutov na tři body, naopak Piráti prohráli doma počtvrté v řadě.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/362492-zive-chomutov-zlin)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Zlín

Jihlava - Hradec Králové 0:2

Jedenáct zápasů čekal královéhradecký útočník Richard Jarůšek na střelecké probuzení v extraligové sezoně. Zlom nastal až v utkání proti Jihlavě, když na Vysočině nejprve otevřel střelecký účet ve 29. minutě a pojistku přidal v přesilové hře dvě minuty před koncem. Východočeši po výhře 2:0 pokračují ve vítězné formě a zaznamenali čtvrtý zápas s plným počtem bodů v řadě. Brankář Rybár potřeboval k čistému kontu jen třináct zákroků.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/362493-jihlava-hradec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Jihlava - Hradec Králové

Plzeň - Liberec 5:1

Šest zápasů, šest porážek, skóre 6:29. Liberečtí Bílí Tygři se na ledech soupeřů v letošní sezoně mění v neškodná koťata. Severočeši prohráli ve 12. kole v Plzni 1:5 a klesli už na předposlední příčku v tabulce. Domácí Indiáni si rozhodující náskok vytvořili už v první třetině, kterou vyhráli 3:1. Plzeň bodovala v desátém utkání za sebou, kanonýr Dominik Kubalík má po dvanácti zápasech na kontě už třináct zásahů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/362494-plzen-liberec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Liberec

Vítkovice - Litvínov 7:3

Trápení Litvínova nebere konce a změna nenastala ani v Ostravě. Domácí Vítkovice rozhodly o vysokém vítězství už do poloviny utkání, když náskok 3:0 z první třetiny navýšily až na 5:1. Ostravané nakonec rozstříleli Litvínov 7:3, dvě branky si připsal Tybor i Kolouch, druhý jmenovaný navíc přidal asistenci. Chemici museli strávit devátou prohru v řadě, Vítkovice naopak přerušily sérii pěti porážek.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/362495-vitkovice-litvinov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Litvínov

Brno - Olomouc 5:0

Po čtyřech zápasech skončila v hokejové extralize vítězná série Olomouce na kluzištích soupeřů. Kohouti narazili až v Brně a z ledu úřadujícího mistra si odváží porážku 0:5. Kometa o své sedmé výhře za sebou rozhodla už během první třetiny, kterou zásluhou branek Barinky, Vojtěcha Němce a Vincoura vyhrála 3:0.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/362496-brno-olomouc)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Olomouc

Pardubice - Třinec 2:1

O tom, že budou Pardubice bodovat počtvrté za sebou, rozhodla druhá třetina, ve které skórovali Starý s Wishartem a zasloužili se o obrat v utkání. Třinec sice poslal do vedení Krajíček, ale zůstal jediným střelcem Ocelářů. V bodové sérii ční pardubický brankář Klouček, který dostal v brankovišti Dynama opět přednost před Kacetlem. Pardubice poskočily do první desítky pořadí, Třinec i přes porážku zůstává v první čtyřce.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/362497-pardubice-trinec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Pardubice - Třinec

Sparta - Mladá Boleslav 3:2

Ačkoli Sparta dvakrát vedla na domácím ledě nad Mladou Boleslaví, o svém vítězství rozhodla až ve 48. minutě, kdy vyrovnaný výsledek ukončil obránce Mikuš. Další sparťanský bek Pavelka zaznamenal dva body za gól a přihrávku. Pražané tak navázali na výhru proti Litvínovu a jsou šestí, naopak Středočeši po dvou zápasech prohráli a jsou devátí.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/362498-sparta-boleslav)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Mladá Boleslav
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články