Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS v ledním hokeji mužů 2024 Česko

Čelo se zamotalo. Třinec, Kometa i Liberec jsou po neděli na 51 bodech

Praha – Ani potřetí v řadě nedokázal Třinec vyhrát, a tak se náskok Ocelářů na čele extraligy ztenčil na pouhý gól v rozdílu ve skóre oproti Kometě. Brňané naopak po pěti zápasech dokázali konečně bodovat naplno, když zdolali Chomutov. Skončila i série Liberce, ta ovšem byla mnohem lichotivější. Obhájci titulu Bílí Tygři po třinácti zápasech bez prohry v základní hrací době podlehli Litvínovu 1:2. Verva se tak na vedoucí trio dotáhla na dva body.

Brněnští hokejisté děkují tribunám
zdroj: ČTK autor: Igor Zehl

Liberec – Litvínov 1:2

Skvěle fungující tým Liberce po dlouhé době narazil na překážku. Bílí Tygři po třinácti zápasech bez prohry v základní hrací době v řadě neprodloužili svou sérii, když na domácím ledě padli s Litvínovem 1:2. O výhře Vervy rozhodl dvěma góly František Lukeš a ani snížení Krenželoka v polovině třetí třetině Liberci nakonec nepomohlo.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/344539-poprve-po-trinacti-zapasech-bez-bodu-liberec-padl-s-litvinovem)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Litvínov

Kometa Brno – Chomutov 3:0

O jediný gól v rozdílu ve skóre se posunula Kometa za vedoucí Třinec. Brňanům se konečně podařilo po pěti zápasech urvat vítězství za tři body, Chomutov pohodlně přejeli 3:0. Naopak Severočeši po čtyřech vítězstvích poprvé nebodovali. O vítězství Komety se velkou měrou zasloužil Martin Zaťovič, který si připsal gól a asistenci.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/344540-kometa-brno-chomutov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Chomutov

Mladá Boleslav – Třinec 5:4

Pouhých třináct vteřin do konce utkání zbývalo, když se Pavel Musil v přesilovce trefil přesně a rozhodl o tříbodovém vítězství Mladé Boleslavi nad Třincem. Středočeši přitom ve třetí třetině přišli o vedení, do kterého se proti Slezanům dostali hned třikrát, Třinec ale vždy srovnal. Na poslední ránu už hosté nedokázali odpovědět, zůstávají ale v čele extraligové tabulky. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/344542-mlada-boleslav-trinec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Třinec

Karlovy Vary – Sparta Praha 3:4 SN

Poslední léta nepřinášejí karlovarským hokejistům ani fanouškům příliš radost, jestli ale mají oblíbeného soupeře, je jím Sparta. Přes obří debakly z nedávné doby drží proti pražskému týmu dobrou bilanci, kterou natáhli i přes prohru 3:4 po samostatných nájezdech. Z posledních deseti zápasů Energie nebodovala se Spartou jen čtyřikrát. A tentokrát mohla dokonce brát všechny tři body. Jenže Kumstát v závěru srovnal na 3:3 a v nájezdech o výhře favorita rozhodl Pech. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/344543-zive-vary-chteji-opet-zaskocit-spartu-ta-se-ale-v-uvodu-ujala-vedeni)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Sparta Praha

Hradec Králové – Zlín 4:1

Ani změna trenéra zatím Zlínu neprospěla, Berani i ve svém druhém utkání pod koučem Robertem Svobodou prohráli, na ledě Hradce Králové podlehli 1:4. Zlín tak prohrál už poosmé v řadě a propadl se na předposlední příčku, Východočeši si naopak upevnili místo v první šestce zajišťující přímý postup do play-off. Dvěma góly se na vítězství Hradce podílel Dragoun.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/344541-hradec-kralove-zlin)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Zlín

Vítkovice – Olomouc 3:1

V uplynulém kole Olomouc po pěti zápasech konečně zvítězila, když udolala trápící se Zlín. Jenže ve Vítkovicích potvrdila, že šlo jen o chvilkové vzepětí. Ostravané se sice museli na tři body proti Moře nadřít, ale v čase 44:30 nakonec přece jen rozhodl Zdráhal a o pět minut později vítězství stvrdil Baranka, který si v utkání připsal ještě asistenci na úvodní gól. Vítkovice tak vyhrály 3:1. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/344538-vitkovice-si-poradily-s-olomouci-ktera-se-vratila-k-prohravani)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Olomouc

Plzeň – Pardubice 3:4 SN

Důležitou výhru v boji o předkolo play-off vybojovaly Pardubice. Východočeši, kteří se po příšerném startu do sezony v posledních týdnech probudili do solidní formy, zvítězili na ledě Plzně 4:3 po samostatných nájezdech. Perníkáři v utkání dlouho prohrávali, třemi góly v druhé třetině během sedmi minut ale poslali zápas do prodloužení. V nájezdech poté zaúřadovali Sýkora a Tomášek.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/344537-pardubice-v-plzni-vydolovaly-vyhru-v-najezdech-a-priblizuji-se-predkolu)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Pardubice
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články