Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Brno si pohrálo s mistrem, Mladá Boleslav se oklepala z debaklu

Jedenácté kolo extraligy pořadím významně nezahýbalo, ale do čela se vrátila Kometa, která si snadno poradila s mistrovským Libercem. Kromě západočeského derby v Karlových Varech, ve kterém se radovali hosté z Plzně, uspěly vždy domácí týmy. Z debaklu na Spartě se vzpamatovala Mladá Boleslav, naopak Pražané narazili v Litvínově. Další prohru musely strpět také Pardubice.

Karlovy Vary - Plzeň 1:2 sn

Karlovarští hokejisté nestačili v 11. kole extraligy na soupeře z Plzně. Prohráli v domácím prostředí 1:2 po samostatných nájezdech, a připsali si tak sedmou porážku za sebou. O výhře Indiánů v západočeském derby rozhodl v sedmé sérii nájezdů kapitán Ondřej Kratěna.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/342066-zapadoceske-derby-ovladla-plzen-vary-si-pripsaly-sedmou-porazku-v-rade/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Karlovy Vary - Plzeň

Hradec Králové - Třinec 3:2 sn

Teprve podruhé v sezoně poznali přemožitele hokejisté do minulého kola vedoucího Třince. Oceláři prohráli 3:2 s Hradcem Králové až po samostatných nájezdech, a dokázali tak i pojedenácté v sezoně bodovat, přesto spadli na druhou příčku za brněnskou Kometu. Zápas rozhodl v šesté sérii útočník Richard Jarůšek, který si celkem připsal tři body za dvě trefy a jednu asistenci.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/342077-trinecti-podruhe-v-sezone-padli-nestacili-na-hradec/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Třinec

Vítkovice - Pardubice 2:0

Hokejisté Pardubic v 11. kole extraligy podlehli Vítkovicím 0:2 a zatím stále marně čekají na vítezství v základní hrací době. Vítěznou branku si připsala nová posila ostravského týmu Yan Stastny, který v polovině utkání využil přesilovku pět na tři. V závěru zpečetil výhru Severomoravanů Lukáš Klok.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/342067-pardubice-stale-tapou-s-vitkovicemi-zaznamenaly-dalsi-prohru/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Pardubice

Zlín - Olomouc 3:1

V defenzivním souboji 11. kola extraligy přetlačili hokejisté Zlína hanáckou Olomouc 3:1. Berani se radují z druhé výhry z posledních tří utkání, naopak Mora zaznamenala poprvé v ročníku dvě prohry za sebou. Zlínu se proti Olomouci v poslední době daří a Hanáky porazil potřetí v řadě. K dnešnímu triumfu si pomohli obratem už v první třetině.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/342068-zlinu-se-proti-olomouci-dari-tentokrat-zvitezil-3-1/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Olomouc

Litvínov - Sparta Praha 5:1

Hokejisté Litvínova porazili Spartu vysoko 5:1 a svého tradičního rivala zdolali doma již pošesté za sebou. Severočeši si rovněž připsali čtvrtou tříbodovou výhru v řadě šestou z posledních sedmi utkání. Naopak Sparta sice v pátek deklasovala Mladou Boleslav 9:0, venku ale ztratila čtvrtý z minulých pěti duelů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/342075-litvinov-vyhral-poctvrte-v-rade-spartu-prehral-5-1/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Sparta Praha

Mladá Boleslav - Chomutov 4:2

Mladá Boleslav se otřepala z kruté porážky 0:9 od Sparty a v přímém duelu o třetí příčku tabulky si vyšlápla na Chomutov, který porazila 4:2. Domácí ve třetí třetině dokázali otočit vývoj utkání ze stavu 1:2, dvěma góly se o to zasloužil i útočník Martin Látal hrající 400. utkání v nejvyšší soutěži.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/342076-mlada-boleslav-odcinila-debakl-vyhrou-nad-piraty/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Chomutov

Kometa Brno - Liberec 5:1

Ve šlágru jedenáctého kola hokejové extraligy přehrála brněnská Kometa liberecké Bílé Tygry 5:1 hlavně díky hattricku Martina Zaťoviče. Brankář Brna Karel Vejmelka držel čisté konto až do závěru, než ho pouhých 17 sekund před koncem překonal Jan Ordoš. Brňané jsou v základní hrací době stále neporaženi, zato mistr z Liberce stále nemůže navázat na loňskou sezonu a prohrál už pošesté z deseti utkání.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/342058-kometa-v-utkani-proti-liberci-dominovala-5-1-hattrickem-se-blyskl-zatovic/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Liberec
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články