Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Co bylo špatně? Úplně všechno, přemítá Filip

Kladno zcela nezvládlo souboj proti Českým Budějovicím, kterým podlehlo vysoko 1:6. Po zápase zůstali Rytíři znovu bez bodového zisku a seděli delší dobu zavření v kabině. Útočník Matyáš Filip se za výkon v utkání omlouval i fanouškům.

Utkání Kladno - České Budějovice
zdroj: Profimedia

"Co se řekne v kabině, to tam musí zůstat. Kort v naší situaci. Něco jsme si tam k tomu řekli," nechtěl Filip komentovat dění v šatně. "Musíme si to vyříkat, srovnat si to v hlavě. Každý musí začít u sebe, proč to takhle nešlo. Nevím, jestli fyzicky nestačíme, nebo v hlavě nezvládáme nějaký tlak, ale to si nemyslím. Jsou tu zkušení hráči a tlak by měl ustát každý. Naše výkony jsou nahoru dolů," uvedl.

Kladno v úterý v závěru v oslabení ztratilo domácí duel s druhými Vítkovicemi a prohrálo 2:3. Nyní nedokázalo podobný výkon zopakovat a propadlo i herně. "Přijedou týmy, co jsou ve formě, my s nimi hrajeme výborný hokej, dá se říct, že jsme i lepší, ale pak přijede tým, se kterým máme urvat body a předvedeme takový výkon. Dneska bylo špatně úplně všechno. Byla to katastrofa. My si tyhle zápasy nemůžeme dovolit, jestli chceme pomýšlet na nějaké příčky výš. To je šílenost," prohlásil Filip.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Kladno - České Budějovice

Už v 5. minutě Kladno prohrávalo 0:2. "Říkáme si každý zápas, že začátek musíme mít dobrý. Bohužel jsme dostali dva góly a nedokázali jsme do zápasu nějak vrátit. Bylo to dneska šílené a doufám, že už se to nebude opakovat," konstatoval Filip.

Sám v 52. minutě snížil na 1:3, ale Kladno už zápas více zdramatizovat nedokázalo. Naopak ještě třikrát inkasovalo. "Možná to byl nějaký malý záblesk, ale za celou tu hru, kterou jsme dneska předváděli, jsme si ani vyrovnání nezasloužili. Hráli jsme fakt hrozně a chtěl bych se za celý tým omluvit fanouškům," řekl Filip.

Jednadvacetiletý útočník ukončil 19 zápasů trvající čekání na gól a trefil se podruhé v sezoně. Doufá, že prolomil střeleckou smůlu, ale z dnešní branky žádnou radost neměl. "Byl bych radši, kdybychom získali nějaké body," dodal Filip.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články