Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Asistent Oremus: Bod je samozřejmě málo, ale je třeba si ho vážit

Ostrava - Asistent slovenského týmu Peter Oremus byl po utkání s Ruskem pochopitelně zklamaný, jeden bod ho neuspokojil. Slováci nyní už postup do čtvrtfinále nemají ve svých rukou. Do závěrečného zápasu chce tým dát všechno a získat tři body.

Je nám líto, video expirovalo.
Oremus: Ještě není o všem rozhodnuto

Slováci v posledních dvou utkáních předvedli zlepšené výkony, ale bodově se jim to odrazit nepodařilo. "Ve včerejším utkání s Finy jsme hráli dobrý hokej - měli jsme přesilovku pět na tři nebo i nájezd na bránu. Jednoduše kdyby tam ten gól padl, vypadalo by to jinak. Dnes jsme dobrý výkon zopakovali a hráčům vlastně není co vyčítat. Bod je samozřejmě málo, ale je třeba si ho vážit," řekl asistent trenéra Oremus v rozhovoru pro ČT.

Zmínil i úskalí nalosování slovenského týmu ve skupině B. "V pěti dnech jsme odehráli čtyři zápasy s týmy, které se bijí o místo v postupové čtveřici. Los pro nás určitě nebyl šťastný," podotkl Oremus.

Nyní už Slováci nemají postup ve svých rukou. "Zítra hrají Bělorusové s Finy, poté ještě Bělorusové s Nory. Tyto zápasy napovědí. Do našeho utkání s Američany dáme všechno, abychom si tři body připsali. Rozhoduje se to na ledě a o všem rozhodnuté není. Máme den volna, odpočineme si a zopakujeme dnešní výkon," uzavřel.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články