Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Mladá Boleslav přehrála Třebíč a je krok od postupu do baráže

Mladá Boleslav - Hokejisté Mladé Boleslavi se oklepali ze dvou porážek v Třebíči a páté semifinále play-off první ligy vyhráli 5:2. Ujali se tak vedení 3:2 na zápasy a v pondělí na ledě Horácké Slavie mohou slavit postup do baráže o extraligu.

Mladá Boleslav - Třebíč
zdroj: isifa/mafra autor: Petr Lemberk

K výhře hráči Mladé Boleslavi nakročili už v první třetině. Na jejím začátku přečkali dvanáct minut v oslabení, které inkasovali během úvodních třináct minut, a pak sami využili přesilovky zásluhou Nouzy a Koudelky. Ještě před první přestávkou navíc zvýšil na 3:0 Vrbata.

Hosté ucítili šanci po kontaktních brankách Dolníčka a Čuříka, ale jejich snahu o vyrovnání uťal Hrdel, který v 52. minutě vrátil domácím dvougólové vedení. Na konečných 5:2 upravil necelé tři minuty před koncem Demel, jenž využil třetí boleslavskou přesilovku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy 5. čtvrtfinále Mladá Boleslav - Třebíč

Mladá Boleslav - Třebíč 5:2 (3:0, 0:1, 2:1)

Branky: 15. Nouza, 17. Koudelka, 18. Vrbata, 52. Hrdel, 58. Demel - 26. Dolníček, 50. Čuřík. Rozhodčí: Pešina, Přibyl - Flegl, Zika. Vyloučení: 9:7, navíc Dolníček (Třebíč) 10 min. Využití: 3:0. Diváci: 3590. Stav série: 3:2.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy