Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Hokej na zemi

Jihlava dokonala obrat a po výhře 3:1 nad Litoměřicemi je v semifinále

Hokejisté Jihlavy doplnili semifinálovou čtveřici play-off první ligy. Dukla prohrávala v sérii s Litoměřicemi už 1:3 na zápasy, dokázala si ale vynutit sedmé utkání a výhrou 3:1 na domácím ledě dokonala obrat. Dva góly vítězů vstřelil Tomáš Havránek, vítěznou branku zaznamenal veterán Josef Skořepa.

Radost hokejistů Jihlavy
zdroj: ČT sport

V boji o finále Duklu čeká Vsetín, druhou semifinálovou dvojici vytvořil nejlepší celek základní části Kladno s Porubou. První duely další části bojů o právo účasti v extralize, které získá vítěz druhé nejvyšší soutěže, jsou na programu v pátek.

Jihlava po úspěšném vstupu do čtvrtfinále s Litoměřicemi třikrát za sebou prohrála, ale stejnou vítěznou sérií dokázala odvrátit vyřazení.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy 7. čtvrtfinále Jihlava - Litomeřice

Druhý tým základní části se v rozhodující bitvě ujal vedení ve 14. minutě, kdy se trefil z pozice mezi kruhy k levé tyči Tomáš Havránek.

V čase 28:27 sice při vyloučení Matěje Zadražila vyrovnal ranou z pravého kruhu Patrik Miškář, ale za 85 sekund vrátil domácí Dukle náskok střelou z levé strany na bližší tyč branky Tomáše Krále Josef Skořepa.

Necelých deset minut před koncem nabil v přečíslení dvou na jednoho Skořepa Havránkovi, který dovršil výsledek.

Čtvrtfinále play-off první ligy - 7. zápas:

Jihlava - Litoměřice 3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Branky: 14. a 51. T. Havránek, 30. Skořepa - 29. Miškář. Rozhodčí: Pešina, Pražák - Kreuzer, Polonyi. Vyloučení: 4:2. Využití: 0:1. Bez diváků. Konečný stav série: 4:3.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články