Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Čtvrtá prohra v Lize mistryň. Brestu ale házenkářky Mostu statečně vzdorovaly

Házenkářky Mostu neuspěly ani ve čtvrtém duelu Ligy mistryň. Na hřišti Brestu české šampionky prohrály se stříbrným celkem předminulého ročníku až po tuhém boji 26:31.

Most, který dosud ve skupině utržil tři debakly, nevstoupil do utkání dobře a rychle nabral pětibrankovou ztrátu. Do přestávky ale dokázal snížit a po pauze se dokonce dvakrát ujal vedení o gól, ale hráčky Brestu překvapení nedovolily.

Domácí tým za stavu 23:23 šňůrou 8:3 v poslední desetiminutovce rozhodl o vítězství. Za Most se v závěru dokázaly prosadit jen Tereza Eksteinová a dvakrát Charlotte Cholevová.

Mostu k první výhře ve skupině A nepomohlo ani to, že Cholevová byla s deseti zásahy nejlepší střelkyní zápasu. Severočešky jsou v tabulce poslední, Brest si polepšil na čtvrtou příčku.

Dalším soupeřem Mostu v Lize mistryň bude příští neděli druhý celek tabulky CSM Budapešť. Při první účasti mezi elitou před třemi lety obsadily Severočešky ve čtyřčlenné skupině poslední místo s bilancí jedné výhry, remízy a čtyř porážek.

Házenkářská Liga mistryň - 4. kolo:

Skupina A:

Brest - Most 31:26 (17:14) Nejvíce branek: Lassourceová, Coataneaová obě 5, Brnovičová 4 - Cholevová 10, Mikulčík 4, Stříšková 3/1.
Lublaň - Ferencváros Budapešť 30:32, Bietigheim - Kristiansand 32:30, Odense - CSM Bukurešť 27:31.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články