Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Zlín chce v Moskvě uspět, na nezvyklý čas i bouřlivou kulisu je připraven

Zlín se ve 2. kole Evropské ligy pokusí na hřišti favorizovaného Lokomotivu Moskva zlepšit svou bilanci z této sezony ze hřišť soupeřů, kde zatím nezískal ani bod. Proti vítězi ruského poháru se ale pokusí překvapit. Přímý přenos sledujte ve čtvrtek od 20:45 na ČT sport a ctsport.cz.

Ševci se budou muset krom jiného vyrovnat i s časovým posunem, kvůli kterému zápas začne až ve 22:00 místního času. "Je to něco nového. Ale myslím, že problém s tím nebude, večer se hrají zápasy možná lépe," soudí obránce Róbert Matejov.

Ačkoli je Lokomotiv v ruské lize rozjetý a více bodů získal jen suverénní Petrohrad, v útoku se Moskvanům tolik nedaří. Z posledních šesti utkání sice čtyři vyhráli, ale z toho třikrát jen 1:0.

Poslechněte si nový díl Fotbal fokus podcastu:

V úvodním zápase skupiny Moskvané stejně jako Zlín remizovali 0:0. "Určitě čekám bouřlivější kulisu, než byla u nás, a také, že budou hrát hodně aktivně," říká záložník Daniel Holzer.

Ruský celek se prezentuje hrou na tři stopery, kterou praktikoval proti Zlínu už Šeriff Tiraspol. "Poprvé jsme se setkali se systémem, že hráli na tři obránce. Byl to pro většinu z našich kluků vůbec první zápas v Evropské lize. Vše bylo mnohem rychlejší, teď už by nás to nemělo tak překvapit," věří Vukadin Vukadinovič.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články