Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

V Tottenhamu končí další trenér, vedení ho po debaklu vyhodilo

Míra trpělivosti přetekla. Tou byl nedělní debakl fotbalistů Tottenhamu 1:6 na stadionu Newcastlu a reakce přišla rychle – skončil prozatímní trenér Cristian Stellini. Zástupci Hotspur oznámili, že kouče s okamžitou platností propustili. Klub si po potupném výsledku zkomplikoval vyhlídky na umístění v první čtyřce Premier League, což znamená účast v Lize mistrů.

Cristian Stellini
zdroj: PA Images / Profimedia autor: Simon Marper

"Cristian zaskočil v těžkých okamžicích naší sezony a chci mu poděkovat za profesionalitu, jakou on i jeho tým předvedli v tak náročném období," uvedl předseda Tottenhamu Daniel Levy v oficiálním prohlášení.

Mužstva se nyní ujme jako hlavní trenér dosavadní asistent Ryan Mason. Jednatřicetiletý kouč by měl zůstat ve funkci do konce sezony, vedení londýnského klubu bude dál pokračovat v hledání stálého nástupce Antonia Conteho.

Italský kouč skončil na lavičce Tottenhamu v březnu. Stellini tým převzal na čtvrtém místě tabulky, nyní ale figuruje na páté příčce. Za Newcastlem a Manchesterem United zaostává o šest bodů, navíc má odehrálo víc zápasů.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články