Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Tato generace se neumí chovat. Každý si myslí, že má větší penis než druzí, zkritizoval Monako Hradecky

Po závěrečném hvizdu utkání s Monakem byl pořádně vytočený. A to nejenom kvůli porážce 2:3 v úvodním utkání vyřazovací fáze Evropské ligy. Brankář a kapitán fotbalistů Leverkusenu Lukas Hradecky jen těžko skousával výkon rozhodčího, který dle něj měl písknout faul u úvodní branky. Zároveň zkritizoval chování hráčů francouzského celku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Leverkusen – Monako

Hradecky v deváté minutě dlouho váhal s rozehrávkou a po nátlaku od Breela Embola si kuriózně kopnul míč do vlastní sítě. "Byl tam zcela jasný faul. Museli ho vidět všichni kromě fanoušků Monaka," řekl finský gólman se slovenskými kořeny.

Za Leverkusen po změně stran otočili skóre Moussa Diaby s Florianem Wirtzem. Jenže pak se dvakrát za sebou prosadilo i Monako. Po vyrovnání Krépina Diatty rozhodl v nastaveném čase Axel Disasi. V 87. minutě Hložek za stavu 2:2 trefil tyč a vzápětí přepustil místo na hřišti uzdravenému Schickovi, jenž nastoupil poprvé od listopadu.

"Je to pro nás hodně hořké. Povedlo se nám vrátit do zápasu a vstřelit dva góly, což není snadné. Pak jsme měli více šancí, ale trochu jsme ubrali a důsledně nebránili, když jsme byli ve výhodě," uvedl trenér německého mužstva Xabi Alonso.

Hradecky nechápal chování některých hráčů Monaka, kteří se po utkání cestou do šaten dostali do hromadné potyčky s domácími fotbalisty. "Taková je dnešní generace. Neumí se chovat, neví, co je respekt k soupeři. Jsou jako děti. Každý si myslí, že má větší penis než ten druhý," prohlásil třiatřicetiletý brankář.

Podobně jako Alonso věří, že Bayer dokáže příští týden dvojzápas otočit. "Stále je o co hrát a v Monaku se pokusíme o nejlepší možný výsledek. Plyne z toho ponaučení, že když prohráváme, nemusíme bláznit, ale na této úrovni nejde dosáhnout dobrých výsledků bez správné intenzity," upozornil španělský kouč. "Díkybohu za to, že máme ještě jedno utkání," dodal Hradecky.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články