Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS v ledním hokeji mužů 2024 Česko

Šural: Bolí to hodně. Měli jsme vyhrát

Podruhé v řadě to stačilo pouze na bod. Pražská Sparta neudržela vedení a s Bohemians 1905 remizovala 1:1. Kapitán Josef Šural byl po utkání hodně zklamaný a přiznal, jak moc jej ztráta bodů mrzí.

Josef Šural
zdroj: ČTK autor: Kamaryt Michal

"Bolí to hodně. Dneska jsme to měli vyhrát. Měli jsme to jako velký tým dohrát na 1:0, i když jsme nepodali nijak excelentní výkon. Ale podařilo se nám jít do vedení, jenže to chtělo dohrát na 1:0 s větším přehledem," řekl po utkání kapitán Josef Šural.

"Druhá ztráta za sebou, minule jsme měli vyhrát, i dnes, mohli jsme mít plný počet bodů a jsme minus čtyři. Příště už musíme vyhrát," dodal.

Právě on poslal Spartu do vedení přesnou střelou z přímého kopu po faulu, který sám vybojoval. Ačkoli se mu na exekuci nabízeli další hráči, Šural si míč nechal a technicky prostřelil zeď. Dal už čtvrtý gól v sezoně. "Věřil jsem si, protože poslední, co jsem kopal, jsem taky dal, i když už je to dlouho. Z téhle vzdálenosti stačí trefit bránu," řekl.

Jenže pět minut před koncem se nechala Sparta zatlačit do vápna a po sérii centrů inkasovala z kopačky Jana Závišky. "Nejprve byla standardka, třikrát, čtyřikrát jsme to pořádně neodvrátili, jen jsme to tam pinkali kolem vápna. Pak jsme tam sice byli, ale jen jsme fandili a propadlo to na hráče, který byl mezi námi volný," litoval Šural.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články