Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
PLANEO CUP - Pohár mládeže FAČR 2024

Stadion v Liverpoolu v sedmé minutě tleskal, aby podpořil zdrceného Ronalda

Fotbalisté Liverpoolu v dohrávce kola Premier League přejeli Manchester United 4:0, ale kouče vítězného celku Jürgena Kloppa a mnohé ostatní nejvíc zaujalo něco jiného. V sedmé minutě vyprodaný stadion Anfield dlouhým potleskem podpořil na dálku hvězdu hostujícího klubu Cristiana Ronalda, jenž kvůli ztrátě novorozeného syna zápas vynechal a vyrovnává se se ztrátou jednoho z dvojčat.

Potlesk pro Ronalda v zápase Liverpool - Manchester U.
zdroj: ČTK/AP autor: Jon Super

"I když jsme uhráli hodně důležitý a skvělý výsledek, pro mě byla momentem sedmá minuta, kdy lidé ukázali ryzí charakter," řekl novinářům Klopp, jehož svěřenci deklasovali Manchester United 4:0 a minimálně do dnešního večera jsou v čele Premier League.

Ronaldo s partnerkou Georginou Rodríguezovou v pondělí na sociálních sítích uvedli, že jim při porodu dvojčat zemřel chlapec a že jim v náročné situaci dodává sílu narození holčičky. "Rodina je nejdůležitější ze všeho a Ronaldo je v této nesmírně těžké chvíli se svými milovanými," napsalo vedení United před zápasem v Liverpoolu k absenci své hvězdy.

Hráči obou týmů v úterý nastoupili s černou páskou na rukávu a potlesk spustili diváci symbolicky v 7. minutě podle čísla dresu pětinásobného vítěze Zlatého míče.

Fanoušci Liverpoolu zpívali hymnu "You'll Never Walk Alone", ostatní tleskali. "Celý stadion společně ukázal, jaká je třída. Všichni od včerejška, kdy i já o tom poprvé slyšel, víme, že je tolik věcí v životě, které jsou důležitější než fotbal," dodal Klopp.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články