Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Sparťanský dorost se rozloučil s Youth League výhrou

Praha - Fotbalisté Sparty do 19 let ukázali, že se ani za téměř beznadějného stavu nevzdávají a v odvetě druhého kola Youth League vyhráli nad Altinordu FK 3:2. Letenský celek utkání otočil, přestože hrál skoro celý druhý poločas bez vyloučeného Zinedina Mustedanagiče. Pražané po prohře 2:6 z prvního klání v Turecku v soutěži skončili.

Je nám líto, video expirovalo.
Mladí Sparťané na závěr Youth league zvítězili

Hosty už ve čtvrté minutě poslal do vedení kapitán Aktay, který tak navázal na pět branek z úvodního utkání.

Sparta sice krátce po přestávce přišla o vyloučeného Mustedanagiče, přesto dokázala skóre otočit, když se prosadili Fortelný, Köstl a Mareček. Za Altinordu už pouze v závěru snížil Aktas.

"Paradoxně od vyloučení jsme si začali vytvářet příležitosti. I když ty byly i před tím, jen jsme je neproměňovali. Proč to bylo až v deseti lidech, nedokážu vysvětlit," uvedl trenér Pavel Čunát.

Odveta 2. kola Youth League fotbalistů do 19 let:

Sparta Praha - Altinordu FK (Tur.) 3:2 (0:1)

Branky: 55. Fortelný, 66. Köstl, 78. Mareček - 4. Aktay, 89. Aktas. ČK: 52. Mustedanagič (Sparta). Rozhodčí: Žganec (Slovin.). První zápas 2:6, postoupil Altinordu.

Sestava Sparty: Kotek - Tvaroh, Köstl, Burda, Flak (46. Šnajdr) - Majka, Mareček, Havelka, Fortelný - Mustedanagič, Novotný (46. Drchal). Trenér: Čunát.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články