Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Slavii bude v Lize mistrů zlobit i Sánchez. Chilan se stěhuje z Old Trafford na San Siro

Do už tak nabitého kádru Interu Milán zamířila další hvězda. Italský velkoklub, na který narazí Slavia ve skupinové fázi Champions League, posílil útočník Alexis Sánchez. Třicetiletý fotbalista přišel z Manchesteru United na hostování do konce sezony. Serii A si zahraje i jeho bývalý spoluhráč Chris Smalling - ten bude rok hostovat v AS Řím.

Alexis Sánchez v Manchesteru United
zdroj: Reuters autor: ANDREW COULDRIDGE

Pro Inter je Sánchez už druhou posilou přicházejí z Manchesteru United, protože nedávno do Milána odešel útočník Romelu Lukaku.

Zatímco belgický útočník ale přestoupil za 80 milionů eur, Sáncheze získal klub na hostování a podle médií se bude pěti miliony eur podílet na hráčově ročním platu. Zbývajících sedm milionů eur budou vyplácet United.

Sánchez působil na Old Trafford od loňského ledna, kdy přišel z Arsenalu, ale nedokázal se prosadit a v 32 ligových zápasech dal pouhé tři góly. Předtím hrál dvojnásobný vítěz jihoamerického šampionátu za Udine a Barcelonu. 

Italskou nejvyšší soutěž okusí i Smalling, který po příchodu Harryho Maguirea, za něhož vedení Manchesteru podle médií zaplatilo více než dvě miliardy korun, ztratil místo v sestavě.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články