Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Simič vzdává boj o místo v AC Milán. Nově posílí chorvatský Hajduk Split

Boj o místo v AC Milán je minulostí. Český obránce Stefan Simič se svoji situaci rozhodl vyřešit přestupem a jeho novou destinací bude Chorvatsko. Podle místních médií podepsal čtyřletou smlouvu s Hajdukem Split, kterému sám dlouhodobě fandí. Přestup má být definitivně potvrzen v pátek po absolvování zdravotní prohlídky.

Stefan Simič (druhý zleva) po vítězství AC Milán
zdroj: REUTERS autor: Daniele Mascolo

Čtyřiadvacetiletý Simič je odchovancem Slavie, odkud v roce 2012 přestoupil do Janova. Po roce si jeho služby zajistil AC Milán. Od roku 2014 Simič pravidelně putoval po hostováních. Nejdříve nastupoval za druholigové Varese a poté za belgický Mouscron. Následně se vrátil do Itálie, kde oblékal dres Crotony.

Jediný start v dresu milánského celku si připsal na konci minulého listopadu v Evropské lize proti Dudelange. I přes solidní výkon a pozitivní ohlasy už ovšem další šancí pod vedením kouče Gennara Gattusa nedostal. V lednu ho klub poslal na další hostování, tentokrát do Frosinone, za nějž si však i kvůli zranění vůbec nezahrál.

Pražský rodák má na kontě i jeden zápas v seniorské reprezentaci. V listopadu 2017 naskočil do přípravného duelu proti Kataru.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články