Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Plavání 2024

Schick má trhlinu ve svalu a čeká ho nucená pauza. Stihne baráž se Švédskem?

Několikatýdenní přestávka nemine útočníka Patrika Schicka. Český reprezentant, který kvůli zranění nedohrál páteční ligové utkání v Mohuči, absolvoval vyšetření magnetickou rezonancí, které odhalilo trhlinu v lýtkovém svalu. Zranění by mohlo ohrozit účast druhého nejlepšího bundesligového střelce v play-off o postup na mistrovství světa.

Je nám líto, video expirovalo.
Šilhavý doufá, že se Schick uzdraví včas

Český národní tým čeká 24. března semifinálový souboj ve Švédsku, v případě vítězství by hrál s lepším z duelu Rusko - Polsko.

Reprezentační trenér Jaroslav Šilhavý nicméně doufá, že se Schick stihne dát do play-off do pořádku. "S Patrikem jsem v kontaktu. Samozřejmě je to před baráží nepříjemná zpráva, ale věřím, že zranění vyléčí a budeme s ním moci naplno počítat," uvedl Šilhavý.

Šestadvacetiletý forvard dal v zápase 23. kola už dvacátý gól v této sezoně Bundesligy, v níž táhne Leverkusen za postupem do Ligy mistrů. Krátce po přestávce ale musel střídat. Už zhruba po půlminutě hry si bez cizího zavinění poranil levé lýtko. Třetí tým tabulky v Mohuči neudržel dvakrát vedení a prohrál 2:3.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články