Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Řídit fotbal chce 50 lidí, na předsedu kandidují jen Hašek a Vinš

Praha - O křeslo předsedy Českomoravského fotbalového svazu se na valné hromadě 27. června budou ucházet jen bývalý hráč a trenér Ivan Hašek a šéf Viktorie Žižkov Luděk Vinš. Na kandidátce, kterou dnes zveřejnil ČMFS, se omylem objevilo i jméno Františka Hrdličky, ale následně bylo staženo. Šéf teplického klubu již dříve řekl, že kandidovat bude jen v případě, že se do toho nepustí Hašek. "Došlo k administrativní chybě. Již v pátek Hrdlička oznámil, že když kandiduje Hašek, on kandidovat nebude," řekl šéf svazové legislativy Marcel Petrásek.

O 13 míst ve výkonném výboru se uchází celkem padesát funkcionářů. Podílet se na řízení českého fotbalu chtějí vedle Haška i další bývalí reprezentanti Karel Poborský, Luboš Kubík a Lubomír Vlk. Z dosavadního výboru na kandidátce scházejí jen předseda Pavel Mokrý, František Hrdlička a bývalý místopředseda Vlastimil Košťál, který fotbalovou exekutivu opustil už v průběhu volebního období.

Kandidátka na 12. valnou hromadu ČMFS:

Předseda ČMFS: Ivan Hašek, Luděk Vinš.

Místopředseda ČMFS za Čechy: Petr Doležal, Václav Chvála, Jindřich Rajchl, Luděk Vinš.

Místopředseda ČMFS za Moravu: Jiří Kubíček, Dalibor Kučera, Tomáš Trucha, Zdeněk Zlámal.

Místopředseda ČMFS za ligu: Petr Doležal, Miroslav Kříž, Jaroslav Vacek.

Předseda řídící komise ČMFS v Čechách: Josef Hadraba, Robert Henn, Lubomír Sedláček, Václav Severýn, Rostislav Votík.

Předseda řídící komise ČMFS na Moravě: Vladimír Dostál, Dalibor Kučera, Pavel Nezval.

Členové VV ČMFS za ligu: Radek Bělák, Zdeněk Denbiný, Petr Doležal, Josef Dufek, Josef Jícha, Miroslav Kříž, Pavel Marek, Ladislav Minář, Karel Poborský, Jiří Rýva, Dušan Svoboda, Jaroslav Starka, Tomáš Trucha, Luděk Vinš, Lubomír Vlk, Petr Voženílek.

Členové VV ČMFS za kraje a okresy v Čechách: František Běhounek, Vladimír Blažej, Ladislav Čičmanec, Milan Haškovec, Václav Chvála, Zdeněk Krejčí, Luboš Kubík, Zdeněk Legát, Václav Severýn, Jaroslav Rezák, Petr Voženílek.

Členové VV ČMFS za kraje a okresy na Moravě: Pavel Blaha, Daniel Havlík, Vlastimír Hrubčík, Oldřich Jakubek, Petr Kašný, Petr Kotásek, Tomáš Trucha, Vladimír Trunda, Miroslav Vrzáček.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články