Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Reprezentační rekordman Koller má další úspěch. Dostal se do knihy rekordů

Nikdo jiný tolik reprezentačních branek nedal. Jan Koller jich má na svém kontě pětapadesát. V Pelhřimově, kde se každoročně pořádá Festival rekordů a kuriozit, slavnostně převzal certifikát o zápisu do knihy rekordů.

Je nám líto, video expirovalo.
Jan Koller se dostal do knihy rekordů

„Jsem rád, že tady budu taky zapsán a budu mít na to památku,“ neskrýval radost bývalý reprezentační kanonýr. „Kdo jiný by měl být zapsán v kapitole o fotbale na prvním místě než Honza Koller,“ doplnil fotbalistu prezident agentury Dobrý den Miroslav Marek.

Historický dokument převzal Koller před zápasem ke stému výročí založení klubu FK Maraton Pelhřimov. Spolu s ním se na trávníku v zápase proti bývalým hráčům Pelhřimova představila řada bývalých hráčů zvučných jmen, Antonín Panenka, Vladimír Šmicer, Ivan Hašek, David Lafata, Luboš Kubík, ale i Jakub Štáfek nebo Vojta Dyk.

Ve městě rekordů byla i rekordní návštěva. „Jsme rádi, že i s Honzou Kollerem tady můžeme oslavit naše výročí,“ uvedl prezident pelhřimovského klubu Miroslav Vacek.

Odpoledne zahájila soutěž v žonglování, partnerem byl logicky Petr Rada. A pak už padaly góly a rozdávala se fotbalová radost.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články