Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Raiola o Pogbovi: V Manchesteru je nešťastný, v zimě musí změnit vzduch

Působení Paula Pogby v Manchesteru United se chýlí ke konci. Francouzský mistr světa není podle svého agenta Mina Raioly v klubu šťastný a v zimním přestupovém období změní dres. Jeden z nejznámějších hráčských zástupců řekl italskému listu Tuttosport, že odchod sedmadvacetiletého záložníka je velmi pravděpodobný.

Paul Pogba
zdroj: REUTERS autor: Phil Noble

"Nejlepší je mluvit jasně a neztrácet čas obviňováním někoho, proč Paul nedostává v Manchesteru United tolik příležitostí, kolik si zaslouží. Je v klubu nešťastný, nemůže se ke své pozici vyjádřit tak, jak by chtěl a jak to od něj očekáváme," řekl Raiola.

"Má ještě rok a půl platnou smlouvu, ale musí změnit vzduch. Myslím, že nejlepším řešením pro klub i pro něj by bylo prodat ho v zimním přestupním období," doplnil.

Pogba přišel do Manchesteru United z Juventusu v roce 2016 za v té době rekordní částku 89 milionů liber (2,6 miliardy korun). Za "Red Devils" vstřelil 34 gólů ve 177 zápasech.

V této sezoně sice nastoupil do osmi z deseti zápasů Premier League, ale v základní sestavě jen pětkrát a gól dal pouze v sobotním duelu s West Hamem (3:1).

Dnes jej s United čeká rozhodující zápas o postup do osmifinále Ligy mistrů v Lipsku.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články