Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Pudil zůstane ve Watfordu, klubu se upsal na čtyři roky

Londýn - Bývalý fotbalový reprezentant Daniel Pudil přestoupil do Watfordu, kde v minulé sezoně hostoval ze španělské Granady. S druholigovým anglickým klubem podepsal smlouvu do roku 2017. "Zažil jsem ve Watfordu nejlepší sezonu kariéry. I když nám nakonec postup nevyšel a přišli jsme o něj až ve finále play-off, hráli jsme výborný fotbal. Máme fantastické fanoušky a jsem rád, že v klubu můžu působit dál," uvedl Pudil.

Daniel Pudil (vpravo) v utkání FA Cupu proti Manchesteru City
zdroj: Getty Images autor: Richard Heathcote

"Je to ideální i kvůli rodině. V Londýně jsme se zabydleli, líbí se nám tam. Syn tam chodí do školky, přítelkyně chce studovat," dodal ze soustředění v Itálii. V uplynulém ročníku usiloval bývalý obránce Blšan, Liberce, Slavie a belgického Genku s Watfordem o postup do Premier League, ale v rozhodujícím utkání jeho tým podlehl 0:1 Crystalu Palace. Pudil nastoupil ve 40 zápasech.

V týmu trenéra Gianfranka Zoly zůstane už bez útočníka Matěje Vydry, který se stal během ročního hostování s 20 góly nejlepším střelcem mužstva a byl zvolen nejlepším hráčem soutěže. "Zahájil přípravu s Udine a teď se řeší jeho budoucnost. Já už s tím tak nějak počítal v průběhu minulé sezony, když dával jeden gól za druhým. Tušil jsem, že jeho cesty povedou jinam než moje," řekl třiadvacetinásobný reprezentant, který za národní tým nastoupil naposledy loni v květnu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články