Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Denver Pioneers - UMass Minutemens

Příbram jedná se Švancarou, který předčasně skončil v Brně

Příbram - Příbram potvrdila, že jedná o příchodu útočníka Petra Švancary. Pětatřicetiletý fotbalista se v úterý dohodl s Brnem na předčasném ukončení spolupráce a od léta by mohl středočeský celek posílit. "Podobný typ útočníka nám v našem týmu zcela jednoznačně chybí, a proto jsme o Petra Švancaru projevili zájem. Věříme, že nám pomůže vylepšit ofenzivní hru, navíc je to velmi pozitivní a oblíbený hráč," uvedl generální ředitel Petr Větrovský.

Brno - Slavia
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

Švancara v uplynulé sezoně dal šest ligových branek a byl nejlepším střelcem Brna. V závěru jarní části ho však nový trenér Ludevít Grmela přestal stavět do základní sestavy. Vedení Zbrojovky se pak nelíbilo, jak hráč v médiích svou pozici v mužstvu komentoval a nedohodlo se s ním na další spolupráci, i když měl smlouvu ještě na rok.

Brněnský odchovanec Švancara v minulosti působil také ve Slavii Praha, Opavě, Viktorii Žižkov, Slovácku a Interu Bratislava. V české lize odehrál 288 zápasů a zaznamenal 56 branek. Příbram, která skončila v lize na jedenáctém místě, měla problémy s ofenzivou. V sezoně dala jen 27 branek, méně gólů nastřílely jen sestoupivší České Budějovice.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články