Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Přestupové okno v Premier League se zavřelo, největší zájem byl o Ighala

Hostování Tomáše Součka ve West Hamu United je potvrzeno od středečního odpoledne, ale přestupové okno se v Premier League uzavřelo až v pátek o půlnoci. Sledovali jsme poslední transfery a největší mela se v závěru strhla kolem třicetiletého nigerijského útočníka Odiona Ighala, kterého nakonec na hostování do konce sezony s opcí na přestup získal z Číny Manchester United. Textovou on-line reportáž najdete zde.

Odion Ighalo ještě v dresu Watfordu
zdroj: ČTK/AP autor: Matt Dunham

On-line textový přenos

0:18

OFICIÁLNĚ: Jarrod Bowen přestoupil z Hull City do West Hamu za 18 milionů liber. Hull může získat ještě podle dodatků smlouvy dalších sedm milionů liber.

0:11

Útočník Renat Dadašov odmítl odejít z Wolves do Birminghamu. I přesto, že kluby už byly dohodnuty, z transferu nakonec sešlo.

23:59

OFICIÁLNĚ: Borja Baston ze Swansea už patří Aston Ville, lékařská prohlídka dopadla dobře a smlouva je podepsaná.

23:27

Podle Skysports.com chtěl Odiona Ighala na poslední chvíli získat také Inter Milán, který se už neúspěšně pokoušel zlanařit Oliviera Girouda. Ighalo ale patří do konce sezony Manchesteru United.

22:25

Záložník Sheffieldu United Mark Duffy odešel do konce sezony na hostování do nizozemského týmu ADO Den Haag.

22:21

Útočník Jerrod Bowen, který za Hull City nastřílel v této sezoně druhé anglické ligy sedmnáct gólů, je podle skysports.com velmi blízko přestupu do West Hamu.

22:06

Už jen lékařská prohlídka zbývá k příchodu španělského útočníka Borji Bastona ze Swansea, kde mu skončila smlouva, do Aston Villy.

21:56

Odion Ighalo ještě v dresu Watfordu

21:43

OFICIÁLNĚ: Manchester United se dohodl na půlročním hostování s opcí na následný přestup útočníka Odiona Ighala, kterého pro United uvolní jeho současný Šanghaj Šenhua.

21:02

Sheffield United získal z Leverkusenu na půlroční hostování Panagiotise Retsose.

20:57

OFICIÁLNĚ: Mladý obránce Tariq Lamptey, kterému už v Chelsea skončila smlouva, je v Brightonu, kde se upsal na tři a půl roku.

20:51

Watford po vzájemné dohodě ukončil smlouvu s rakouským obráncem Sebastianem Prodlem.

20:47

Tottenham má získat na šestiměsíční hostování bývalého útočníka Watfordu Odiona Ighala ze Šanghaje. Ovšem o hráče má zájem také Manchester United.

19:43

Přestup Antonee Robinsona z Wiganu do AC Milán nakonec padl, přes dohodu obou týmů ztroskotal transfer na lékařských testech, protože bylo třeba dodatečných vyšetření, jejichž výsledky by nebyly do konce přestupního termínu známy.

19:22

OFICIÁLNĚ: Dvacetiletý srbský útočník Bojan Radulovič jde z Brightonu na hostování do konce sezony do španělského Alávesu.

19:12

OFICÁLNĚ: Watford získal devatenáctiletého stopera Teddyho Perkinse z Burnley, který podespal s novým klubem smlouvu na rok a půl. Zatím bude hrát za tým do třiadvaceti let.

17:42

Hostování pravděpodobně čeká i Christiana Atsua z Newcastlu. O osmadvacetiletého ofenzivního záložníka má zájem Celtic a dohoda je na spadnutí.    

17:24

Lipsko je blízko hostování levého obránce Angelina z Manchesteru City. Jednat by se mělo o výpomoc do konce letošní sezony.   

16:53

Italský novinář Fabrizio Romano poslal do světa zprávu, že japonský stoper Maja Jošida ze Southamptonu míří na hostování do Sampdorie Janov. K "Saints" se má naopak připojit jednadvacetiletý záložník Jacob Maddox z Chelsea.

16:38

Další novou akvizicí Sheffieldu United se v dohledné době stane Panagiotis Retsos. Ke zkompletování transferu talentovaného obránce Leverkusenu chybí už jen úspěšná zdravotní prohlídka.

16:29

Gareth Bale schází v nominaci Realu Madrid na sobotní šlágr s Atléticem. Nastane během následujících hodin zásadní zvrat v jeho přestupové kauze?

Gareth Bale v dresu Realu Madrid

16:03

Dle informací Jamese Coopera ze Sky Sports se zdá, že snaha Manchesteru United o Joshuu Kinga z Bournemouthu ochladla. Přijde na Old Trafford jiné ofenzivní eso? 

15:59

Sung-Yueng Ki zasáhl v letošním ročníku Premier League pouze do tří utkání Newcastlu a další už nepřidá. S vedením "Magpies" se totiž domluvil na rozvázání kontraktu.   

15:38

Brazilská hvězda Richarlison zůstane v Evertonu. Informaci potvrdil manažer Carlo Ancelotti s odkazem, že barcelonská nabídka ve výši 85 milionů liber, o které se spekulovalo, vůbec nepřišla. Útočník Oumar Niasse a obránce Cuco Martina naopak důvěru italského stratéga nemají.      

15:32

OFICIÁLNĚ: Aston Villa se domluvila se Stoke City na hostování Jamese Chestera. Jednatřicetiletý stoper bude pomáhat druholigovému klubu do konce sezony.

15:18

Obhájci titulu z Manchesteru City zatím neangažovali žádného fotbalistu, ale "posilu" i přesto hlásí. Po vleklém zranění se do tréninkového procesu vrátil Leroy Sané.  

Leroy Sané slaví vstřelený gól proti Stoke City

14:54

Suverénní Liverpool ohlásil transfer Takumiho Minamina ze Salcburku už v prosinci. Xherdan Shaqiri na Anfield Road zůstane a stěhování do AS Řím se konat nebude. Trenér Jürgen Klopp oznámil, že je maximálně spokojen s kádrem, který má k dispozici.

14:46

Dries Mertens se posilou Chelsea nestane. Kouč Frank Lampard prohlásil, že útočník Neapole nepřijde a že přestupové okno je z 95 % pro "Blues" uzavřeno. Informace Guardianu o Giroudovi potvrdil.    

14:12

Nekonečná sága ohledně přestupu Oliviera Girouda je, zdá se, minulostí. Podle Jacoba Steinberga z Guardianu neexistuje žádná šance, aby zkušený forvard opustil Chelsea před koncem přestupového okna.

14:06

Naopak Matěj Vydra by přece jen mohl opustit Burnley. O hostování člena širšího kádru české reprezentace se dle informací Sky Sports zajímá Glasgow Rangers

Matěj Vydra se raduje ze vstřelené branky 

14:04

Management San Sebastianu oznámil, že brazilský ostrostřelec Willian José dnes z klubu neodejde. Snaha Manchesteru United a Tottenhamu je podle všeho marná.  

14:01

OFICIÁLNĚ: Po čtvrtečním zisku Sandera Bergeho z Genku opět posiluje Sheffield United. Z čínského celku Changchun Yatai přichází na hostování útočník Richairo Živkovič.

13:47

Na tréninku Realu Madrid neschází navzdory spekulacím Gareth Bale

13:41

Manažer Newcastlu Steve Bruce potvrdil, že klub je blízko rekordnímu transferu. Jedná se opravdu o Boubakara Soumareho z Lille?

Boukary Soumare z Lille v utkání Ligue 1 s Lyonem

13:20

Stěhovat se nejspíše nebude ani Matěj Vydra, kterého Burnley uvolní pouze za předpokladu, že přijde adekvátní náhrada. Aktuálně se tato možnost zdá jako velmi nepravděpodobná. 

13:15

Victor Wanyama se z Tottenhamu do Celticu nepřesune. Vedení klubu z Glasgow totiž zájem o angažování svého bývalého hráče popřelo.    

12:43

Manchester United se nevzdává naděje získat Joshuu Kinga z Bournemouthu. Podle informací Jamese Coppera ze Sky Sports zvažuje klub z Old Trafford druhou nabídku.

Joshua King z Bournemouthu v utkání proti Chelsea

12:36

Trenér madridského Realu Zinédine Zidane se nechal slyšet, že odchod Garetha Balea není na programu dnešního dne. Agent zmíněného útočníka Jonathan Barnett informace o možném návratu svého chráněnce do Tottenhamu nechtěl komentovat.

12:14

Management Tottenhamu a Celticu diskutuje o tom, zdali se do skotského velkoklubu přesune středopolař Victor Wanyama.

Victor Wanyama

11:59

Podle Sky Sports míří stoper Ryan Bennett do Leicesteru, kde podpisem stvrdí hostování z Wolverhamptonu.

11:54

Sportovní ředitel Lazia Igli Tare je na cestě do Londýna, kde hodlá zkompletovat přestup Oliviera Girouda z Chelsea. Třiatřicetiletého forvarda se však nevzdává ani Inter Milán.

11:30

OFICIÁLNĚ: Arsenal hlásí druhou zimní posilu. Po středečním potvrzení hostování brazilského stopera Pabla Mariho si na Emirates Stadium zahraje i portugalský bek Cédric Soares, jenž přichází ze Southamptonu na hostování do konce sezony. Poté mu u "Saints" vyprší kontrakt.

Cédric Soares ze Southamptonu (vlevo) v utkání Premier League

11:27

Boubakary Soumare, který byl v posledních dnech často spojován s Chelsea, se nejspíše stane posilou Newcastlu. Záložník Lille by měl "Magpies" stát rekordních 45 milionů liber.   

10:48

Manchester City pravděpodobně předstihne Barcelonu v dostizích o Brazilce Yana Coutoa. Podle informací Sky Sports zaplatí "Citizens" Coritibě za mládežnického reprezentačního obránce 12 milionů liber.

10:46

Brighton povolal zpět z hostování v Hoffenheimu Jürgena Locadiu a vede jednání se Cincinnati z Major League Soccer o přestupu nizozemského útočníka.  

Útočník PSV Jürgen Locadia (vpravo) v souboji s obráncem Atlética Stefanem Savičem

10:35

Vrátí se Gareth Bale do Tottenhamu? Podle The Times existuje reálná šance, že velšská superstar opustí Real Madrid a ještě dnes zamíří zpět do severního Londýna. 

10:01

Olivier Giroud se nebude stěhovat ani do Newcastlu, což potvrdil trenér United Steve Bruce.

09:05

Bournemouth obdržel nabídku Manchesteru United na Joshuu Kinga, ale služeb norského reprezentanta se vzdát nehodlá. Krajan zmíněného útočníka Ole Gunnar Solskjaer musí hledat náhradu za zraněného Marcuse Rashforda dál. "Josh je důležitou součástí našeho mužstva," řekl trenér Eddie Howe.

09:00

West Ham je po zisku Tomáše Součka blízko další posile. Z druholigového Hullu míří do anglické metropole útočník Jarrod Bowen. Pokud odchovanec "Tigers" projde zdravotní prohlídkou, zaplatí "Hammers" 20 milionů liber. Bowen skóroval v letošním ročníku EFL Championship v devětadvaceti zápasech sedmnáctkrát.

08:33

Kam zamíří Olivier Giroud?

Francouzský útočník se dlouhodobě netají touhou po odchodu z Chelsea. Jeho dalším zaměstnavatelem nebude dle informací Kaveha Solhekola ze Sky Sports Tottenham, který hledá náhradu za zraněného Harryho Kanea.

Olivier Giroud slaví se spoluhráči gól v Southamptonu

08:13

Už během čtvrtečního večera se v britských médiích spekulovalo o zájmu Manchesteru United o hostování Williana Josého ze San Sebastianu. Střelce osmi branek v aktuální sezoně španělské nejvyšší soutěže nicméně láká, konkrétně k přestupu, i Tottenham. Vedení Realu Sociedad požaduje za brazilského útočníka 25 milionů liber.  

--:--

Dobrý den,

vítejte u textové on-line reportáže ze závěrečného dne přestupového okna v Premier League.

Zdroj
Sky Sports, The Guardian, The Times, BBC

Hlavní zprávy

Nejčtenější články