Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Plzeň po jasné výhře v Příbrami vede ligu, zvítězila i Sparta

Praha – Fotbalisté mistrovské Viktorie Plzeň alespoň částečně napravili zaváhání proti Bohemians a na hřišti poslední Příbrami vyhráli jasně 3:0. Naopak proti Klokanům neklopýtli sparťané, kteří v Ďolíčku zvítězili 2:0. Ligové trápení Liberce nekončí, Slovan ani napotřetí v lize nevyhrál a po prohře 1:2 ve Zlíně má stále jediný bod. Nedaří se ani Slavii, ta remizovala po Zlínu i s Jihlavou a se dvěma body je zatím desátá.

Radost fotbalistů Plzně
zdroj: ČTK autor: Pavel Němeček

1.FK Příbram - Viktoria Plzeň 0:3

Domácí mohli zaskočit mistra už ve třetí minutě, Majtán ale sám před Kozáčikem místo přihrávky volnému spoluhráči zakončoval sám a přestřelil. Plzeň se dostala do vedení ve 24. minutě, kdy brankář Hruška napravoval svou chybu jen za cenu faulu na Hubníka a nařízenou penaltu proměnil Bakoš.

Ještě do poločasu zvýšil na 2:0 hlavičkou Ďuriš a stejný hráč hned po přestávce připravil snadný třetí gól pro Kovaříka. Příbram i ve třetím zápase sezony nebodovala ani neskórovala, s Viktorií navíc prohrála poslední čtyři utkání se souhrnným skóre 2:16.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/337924-plzen-v-pribrami-opet-nadelovala-vyhrala-rozdilem-tridy-3-0/)

Je nám líto, video expirovalo.
Pivarník: Byl to nejlepší podzimní výkon

Bohemians 1905 - Sparta Praha 0:2

Sparta si připsala druhou letošní ligovou výhru v generálce na čtvrteční play-off Evropské ligy proti Sönderjyske. Z Ďolíčku, kde se jí tradičně příliš nedaří, veze tři body za výhru 2:0. Vítězství před vyprodanými tribunami si zajistila už v prvním poločase, kdy se trefili Juliš a Dočkal.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/338116-sparta-zvladla-male-derby-a-z-dolicku-veze-tri-body)

Sport
zdroj: ČT4

Fastav Zlín - Slovan Liberec 2:1

Zlín vyhrál i druhý domácí zápas podzimu a znovu na tom měli zásadní podíl oba střední obránci. Nejdříve ve 28. minutě otevřel skóre Jugas, který navíc v závěru zachránil domácím tři body, když vyhlavičkoval z brankové čáry střelu Sýkory.

Liberec sice dokázal zásluhou Bartka těsně před poločasem vyrovnat na 1:1, na gólovou hlavičku druhého stopera Hájka už ale reagovat nedokázal. Severočeši zatím na slibné výkony z předkola Evropské ligy v domácí soutěži nenavázali a jejich jediným bodovým ziskem zůstává domácí remíza s Jihlavou.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/338089-trapeni-liberce-pokracuje-po-prohre-ve-zline-ma-jen-bod/)

FK Jablonec - 1.FC Slovácko 2:2

Severočeši v utkání se Slováckem rychle vedli, ve druhém poločase ale museli dotahovat náskok soupeře. V šesté minutě otevřel skóre Wágner, ale hned za třináct minut srovnal Tomáš Rada a v 77. minutě otočil stav střídající Havlík. V 83. minutě rozhodl o dělbě bodů další střídající hráč Mihálik. V 87. minutě mohl Jablonci zajistit triumf Wágner, ale přísně nařízenou penaltu nedal.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/338090-wagner-nepromenil-penaltu-a-slovacko-veze-z-jablonce-bod/)

Sport
zdroj: ČT4

FK Mladá Boleslav - MFK Karviná 1:2

Středočeši nastoupili poprvé pod vedením nového trenéra Leoše Kalvody, ten si ale svou premiéru představoval jistě jinak. Boleslav sice díky gólu Jakuba Rady ze závěru první půle vedla, po přestávce ale během jediné minuty skórovali hostující Janečka a Šisler. Karviná si připsala první výhru po návratu do nejvyšší soutěže, Boleslav prohrála doma poprvé od srpna 2015.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/338094-karvina-si-v-boleslavi-pripsala-prvni-vyhru-v-nejvyssi-soutezi/)

Zbrojovka Brno - FK Teplice 0:0

V domácím poháru sice Teplice skončily už ve 2. kole, domácí soutěží ale prochází zatím bez porážky. Na vítězství na Julisce a domácí bod se Spartou dokázali Severočeši navázat dalším nerozhodným výsledkem, když remizovali 0:0 v Brně, a nadále drží čisté konto. Zbrojovka v poměrně nezáživném duelu sice nedokázala přetavit územní převahu v rozhodující branku, alespoň ale prodloužila domácí neporazitelnost na 11 zápasů.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/338095-teplice-v-lize-jeste-neinkasovaly-v-brne-se-probranily-k-remize-0-0/)

Utkání Jihlava - Slavia
zdroj: ČTK autor: Luboš Pavlíček

Vysočina Jihlava - Slavia Praha 1:1

Slavia stejně jako proti Zlínu promrhala první poločas a z Jihlavy veze jen bod po výsledku 1:1. Na rychlou branku domácího Ikauniekse odpověděl v druhém poločase Van Kessel, ačkoliv jeho zásahu předcházel ofsajd. Pražané mohli i vyhrát, velmi přísně nařízenou penaltu po zákroku na Škodu ale Bílek neproměnil. Slavia nevyhrála v Jihlavě už popáté za sebou.

Dukla Praha - FC Hradec Králové 3:0

Poosmé za sebou zvítězila Dukla v první lize nad Hradcem Králové, tentokrát nováčka v domácím prostředí přehrála 3:0 a připsala si první tříbodový zisk v sezoně. Na Julisce se trefili v páté minutě Michal Smejkal a v závěru Španěl Néstor z penalty a další náhradník Dominik Preisler.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/338258-dukla-porazila-hradec-poosme-za-sebou-novacka-prehrala-3-0/)

Hlavní zprávy

Nejčtenější články