Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mezinárodní závody spřežení CAI Kladruby nad Labem

Nezmar litoval, že jeho chyba vzala Liberci naději na remízu

Liberec - Jan Nezmar patřil v dosavadním průběhu sezony k hlavním libereckým oporám, přímý souboj o první místo v tabulce proti Spartě mu ale příliš nevyšel. Čtyřiatřicetiletý veterán, který se na startu sezony posunul z pozice útočníka do stoperské dvojice, uznal, že byl u dvou inkasovaných branek a nechtěně se tak podílel na triumfu letenského týmu 3:1.

Zklamaný Jan Nezmar
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Mrzela ho hlavně chyba před třetím gólem Sparty, před nímž pokazil rozehrávku a Ladislav Krejčí vzápětí uzavřel skóre. "Snažil jsem se koncentrovat na každý balon. Bohužel třetí brankou, kterou jsem zavinil, jsem to trochu pokazil," řekl Nezmar.

Zpětně litoval, že volil zbytečně riskantní přihrávku. "Vzal jsem na sebe přílišné riziko. Chtěl jsem to hrát dopředu, místo abych to jen sklepl na brankáře Davida Bičíka. Bohužel se to pak seběhlo tak, že jsme dostali třetí gól, což nám asi po tom našem snížení vzalo šanci na remízu," prohlásil liberecký bek.

Je nám líto, video expirovalo.
Minela Jana Nezmara

Nezmar stál také u zrodu druhé sparťanské branky. Před vápnem se postavil do cesty Léonardu Kweukemu a Krejčí z následného přímého kopu trefil míč přesně k tyči. "Tahle situace mě také trochu mrzí. Léo to udělal dobře, nemohl mít balon jinak, než že si ho jen ťukne. Myslím, že jsem žádný pohyb neudělal, on to do mě napálil a rozhodčí to odpískal. Snažil jsem se zastavit, ale už jsem neměl šanci uhnout," konstatoval.

Přestože Slovan opět klesl za Spartu na druhé místo v tabulce, Nezmar v titul nepřestává věřit. "Musíme dělat vše pro to, aby nás to dolů nedostalo. Věděli jsme, že nějaké zaváhání může přijít, bohužel přišlo v nejnevhodnější okamžik. Musíme se z toho ale otřepat a jít dál," dodal Nezmar.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články