Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Nebojácný výkon Leicesteru k postupu nestačil, v semifinále je Atlético

Leicester - Další kapitolu pohádky o zázraku z King Power Stadium sice Leicester City ve čtvrtfinále Ligy mistrů nenapsal, ale s premiérou v milionářské soutěži může být spokojen. Favorizovanému Atléticu Madrid byl více než vyrovnaným soupeřem. "Rojiblancos" však ustáli vytrvalý nápor "Lišek" po vyrovnání Vardyho a po remíze 1:1 slavili třetí postup do semifinále LM za poslední čtyři sezony.

Fotbalisté Atlética Madrid se radují z postupu do semifinále Ligy mistrů
zdroj: REUTERS autor: Darren Staples

O druhém postupu Atlética do semifinále za sebou a třetím za poslední čtyři roky rozhodl už ve 26. minutě Saúl Niguéz, který hlavou vstřelil jubilejní stý gól svého klubu v Lize mistrů. Leicester v tu chvíli potřeboval dát tři branky, ale dosáhl na jedinou zásluhou Jamieho Vardyho.

Leicester ještě hosty tlačil, dostal se do tří zajímavých šancí, ale obránci Atlética obětavě bránili. Rijád Mahriz pak z přímého kopu jen těsně minul šibenici a španělský celek si už postup pohlídal.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih čtvrtfinále LM Leicester - Atlético Madrid

Odvetné čtvrtfinálové utkání fotbalové Ligy mistrů:

Leicester City - Atlético Madrid 1:1 (0:1)

Branky: 61. Vardy - 26. Saúl. Rozhodčí: Rocchi - Di Liberatore, Tonolini (všichni It.). První zápas: 0:1, postoupilo Atlético.

Leicester City: Schmeichel - Simpson, Morgan (84. Amartey), Benalouane (46. Chilwell), Fuchs - Ndidi, Drinkwater - Mahriz, Okazaki (46. Ulloa), Albrighton - Vardy. Trenér: Shakespeare.

Atlético Madrid: Oblak - Juanfran (55. Lucas), Savič, Godín, Luís (74. Correa) - Saúl, Gabi, Giménez, Koke - Ferreira-Carrasco (69. Torres), Griezmann. Trenér: Simeone.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články