Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Salah je připraven a zítra nastoupí, hlásí egyptský trenér Cúper

Mohamed Salah je zdravý a dle vyjádření kouče Héctora Cúpera bude v pátečním duelu proti Uruguayi v základní sestavě. "Musíme ještě počkat na dnešní trénink, ale téměř na 100 procent mohu říci, že zítra bude hrát. Pokud se na poslední chvíli nestane něco neočekávaného a mimořádného," uvedl Cúper. Přímý přenos utkání Egypt - Uruguay sledujte od 13:40 na ČT sport a webu ctsport.cz.

Mohamed Salah na tréninku egyptské reprezentace
zdroj: REUTERS autor: Damir Sagolj

Salah se zranil 26. května ve finále Ligy mistrů proti Realu Madrid v souboji se Sergiem Ramosem a v průběhu první půle musel střídat. Lékaři zpočátku očekávali, že jeden z nejlepších hráčů světa v uplynulé klubové sezoně bude mimo hru tři až čtyři týdny. Podle prvních zpráv proto neměl vstup do mistrovství světa stihnout.

Nakonec se však uzdravil rychleji a v den svých 26. narozenin by měl proti Uruguayi nastoupit. "Salah se uzdravil a je v pořádku. Děláme vše pro to, aby se cítil sebevědomý. Znám ho velmi dobře, takže se rozhodně nebude po zranění bát hrát," podotkl Cúper. "Může se stát nejlepším střelcem turnaje a jedním z nejlepších hráčů šampionátu," dodal argentinský kouč.

Bývalý hráč Chelsea, Fiorentiny či AS Řím Salah má za sebou skvělou první sezonu v Liverpoolu. V dresu "Reds" vstřelil celkem 44 gólů a byl zvolen nejlepším fotbalistou sezony vedením Premier League, novináři i samotnými hráči.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články