Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Ruský majitel Monaka chce Golovina z CSKA. Nabídka je hodně vysoká, řekl

Cesta podceňovaných ruských fotbalistů skončila na světovém šampionátu až ve čtvrtfinále v penaltovém rozstřelu s pozdějšími finalisty Chorvaty. A není divu, že se ozývají zájemci o některé z hráčů sborné. Dvaadvacetiletý záložník Alexandr Golovin má podle webu sport.ru nabídku z Monaka, které patří ruskému oligarchovi Dmitriji Rybolovlevovi.

Ruský záložník Alexandr Golovin
zdroj: ČTK/AP

Místopředseda knížecího klubu Vadim Vasiljev uvedl, že klub už nabídl CSKA přestupovou částku. "Udělali jsme CSKA návrh na Golovina, nemohu říci částku, ale je hodně vysoká," řekl s tím, že chtějí ruskému fotbalistovi, jehož cena je podle odborného webu transfermarkt.de 18 milionů eur (465 milionů korun), nabídnout smlouvu na pět let. 

Vasiljev tvrdil ruskému webu, že pro Golovina je Monako nejlepší cestou do světa, protože má zkušenosti s prací s mladými fotbalisty. "Jít okamžitě z Ruska do špičkového evropského klubu by pro něho bylo riskantní, my umíme pomoci mladému hráči nastartovat kariéru – podívejte se na Mbappého," dodal v reakci na zprávy o tom, že o Golovina projevili údajně zájem i v Arsenalu, Chelsea, Juventusu i v Barceloně.

Je nám líto, video expirovalo.
Gól v utkání Rusko - Saúdská Arábie: Golovin - 5:0 (90. + 4 min.)

Zástupci Monaka chtějí přestup vyřešit rychle. "Nemůžeme dlouho čekat. Pokud se nedohodneme, budeme hledat jinde," řekl Vasiljev.

Zdroj
sport.ru

Hlavní zprávy

Nejčtenější články