Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Debakl s Německem? Vyřazení od Belgie je pro mě horší, smutnil Brazilec Paulinho

Když před čtyřmi roky sledoval, jak v semifinále šampionátu slaví Němci drtivou výhru 7:1, bylo to pro Paulinha těžké. Jak však přiznal, čtvrtfinálová porážka na letošním mistrovství světa od Belgie 1:2 byla pro brazilského záložníka ještě horší.

Zklamaný Paulinho
zdroj: ČTK/ZUMA/ autor: Laurie Dieffembacq

"Obě ty porážky byly těžké, ale tahle je pro mě ještě těžší," řekl Paulinho, který proti Belgii odehrál 73 minut, zatímco před čtyřmi roky proti Německu nastoupil na druhý poločas. "Je těžké vypadnout, když do posledních vteřin bojujete o vyrovnání a jste lepší než soupeř," dodal.

Velké zklamání prožíval i levý obránce Marcelo, který považuje vyřazení Brazílie za nespravedlivé. "Bolí to. Je to opravdu hrozný večer a těžko se to vysvětluje. Fotbal je občas nespravedlivý. Občas jde ve tvůj prospěch a občas ne," prohlásil bek Realu Madrid.

Brazílie sice Belgii přestřílela 26:8 a ve druhé půli soupeře jasně přehrávala, ale dokázala dát jediný gól. "Oni možná byli lepší prvních 15 minut, ale pak už jsme měli šance jen my. Už poločas měl skončit jinak. Ve druhé půli jsme kontrolovali hru, měli jsme mnoho šancí, ale buď jsme trefovali obránce, nebo to pochytal brankář. Ve fotbale prostě rozhoduje, kdo dá víc gólů," připustil Marcelo.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Brazílie - Belgie
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články