Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Mourinho kritizoval Kloppovu radost z vítězného gólu. "Já se chovat umím," rýpl si

Nečekanou tečku měl šlágr 13. kola Premier League mezi Liverpoolem a Tottenhamem. Trenér londýnského klubu José Mourinho se totiž opřel do kouče "Reds" Jürgena Kloppa. Ten podle něj nemístně slavil výhru 2:1, kterou zařídil v 90. minutě Roberto Firmino. Vedení soutěže vzkázal, že by mělo německého kouče za reakci potrestat.

José Mourinho během utkání Premier League v Liverpoolu
zdroj: PA autor: Jon Super

"Pokud bych se choval během zápasu stejně jako on (Klopp, pozn. autora), neměl bych šanci zůstat na lavičce až do konce. Za minutu by mě z ní totiž vykázali," prohlásil Mourinho po závěrečném hvizdu.

"Rozhodčí ho nechali chovat se tak, jak se chová. Není to můj problém. Je mi z toho smutno, protože já se chovat umím," dodal.

Při tradičním ťuknutí pěstmi po utkání navíc popíchl Kloppa, že Liverpool nevyhrál zaslouženě.

"Řekl jsem mu, že lepší tým prohrál. On nesouhlasil, ale to je jeho názor. Liverpool nehrál jako obhájce titulu. Remíza by byla spravedlivá, ale my hráli na vítězství a měli jsme více gólových šancí," uvedl kouč Tottenhamu.

"Střetnutí jsme měli až na závěr pokaždé pod kontrolou. Cítím, že to byl velice nezasloužený výsledek, ale takový je fotbal. O přestávce jsme pár věcí změnili a ono to ve druhé půli fungovalo, s výkonem jsem velmi spokojen," doplnil Mourinho.

Klopp: Myslel jsem si, že si dělá srandu

Klopp mínil, že Mourinho neunesl porážku, a proto jej osočil z nepřiměřené radosti. "Myslel jsem si, že si dělá srandu. Lepší tým ale neprohrál. Mourinha prostě nepotěšilo, že v závěru inkasovali, proto kritizoval mou radost z vítězství," konstatoval.

"Užívejme si zápas a nenechme si ho kazit takovými zbytečnostmi. Vyhrát mohla obě mužstva, ale zvládli jsme to my po enormní snaze v závěru a mám velkou radost, že jsme zpět v čele Premier League," přidal německý trenér, jehož tým po šlágru 13. kola vystřídal Tottenham na prvním místě v tabulce. "Spurs" jsou druzí s tříbodovou ztrátou.

Zdroj
Sky Sports, The Guardian

Hlavní zprávy

Nejčtenější články