Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Německo - Polsko

Messi rozčílil vedení PSG, za cestu do Saúdské Arábie má na dva týdny stop

Ani největší hvězdy si nemohou dělat, co chtějí. O tom se přesvědčil slavný argentinský fotbalista Lionel Messi, kterého vedení Paris St. Germain suspendovalo na dva týdny za to, že bez souhlasu klubu odjel do Saúdské Arábie. Kapitán argentinských mistrů světa nesmí s týmem ani trénovat. Informují o tom deník L'Équipe a rozhlasová stanice RMC.

Je nám líto, video expirovalo.
Messi dostal od vedení PSG dvoutýdenní stopku za cestu do Saúdské Arábie

Hráči PSG v neděli prohráli ligový zápas s Lorientem (1:3) a Messi se v úterý nedostavil na trénink. Naopak se objevily fotografie, jak je s rodinou v Saúdské Arábii, kde je od loňského roku jako ambasador turismu.

Vedení francouzského mistra s ním zahájilo disciplinární řízení. O délce suspendace se oficiálně klub nezmínil. "Nemůže trénovat, nemůže hrát a po dobu řízení nedostane plat," uvedl zdroj L'Équipe. Pětatřicetiletý špílmachr by měl přijít o ligové zápasy s Troyes a Ajacciem.

PSG sice vede tabulku a míří za obhajobou titlu v lize, z domácího poháru i Ligy mistrů však vypadl již v osmifinále. Po sezoně Messimu v Paříži končí smlouva a Barcelona doufá, že by se její hvězda mohla vrátit. Náhlá cesta do Saúdské Arábie rozpoutala další spekulace.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články