Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Martínez vystřelil Interu výhru nad Cremonou, Zima nebyl v nominaci Turína

O výhru Interu Milán 2:1 nad Cremonou se největší mírou zasloužil Lautaro Martínez, který vstřelil obě branky. FC Turín díky dvěma gólům v poslední desetiminutovce remizoval v Empoli 2:2. David Zima chyběl v nominaci hostujícího celku. 

Slavící Lautaro Martínez
zdroj: Profimedia

Inter musel výsledek otáčet, protože už v 11. minutě se nejlepší střelec Cremony Okereke napřáhl zpoza vápna a překonal Onanu. Hned za deset minut ale využil Martínez dobré postavení ve vápně k vyrovnání a v 65. minutě čerstvý mistr světa s Argentinou dokonal obrat. Na kontě má v sezoně už 11 branek a dělí se o druhé místo v tabulce střelců o dva góly za vedoucím Osimhenem z Neapole.

"Nerazzuri" napravili domácí zaváhání s Empoli a přiblížili se na deset bodů k vedoucí Neapoli, která bude rovněž hrát až v neděli. Cremona v lize stále čeká na první výhru.

Bergamo zvítězilo nad předposlední Sampdorií Janov 2:0 po gólech dánského reprezentanta Mähleho a Nigerijce Lookmana, který v tomto kalendářním roce dal už pátý gól a s 12 brankami je druhý mezi kanonýry Serie A. Atalanta se minimálně do neděle posunula před oba římské kluby na čtvrté místo. Sampdoria prohrála počtvrté v řadě.

Výsledky 20. kola italské fotbalové ligy

Empoli – FC Turín 2:2 (37. Luperto, 69. Marin – 82. a 86. Ricci), Cremona – Inter Milán 1:2 (11. Okereke – 21. a 65. Martínez), Bergamo - Sampdoria Janov 2:0 (42. Mähle, 58. Lookman). Páteční výsledky: Boloňa - Spezia 2:0 (37. Posch, 77. Orsolini), Lecce - Salernitana 1:2 (23. Strefezza - 5. Dia, 20. Vilhena).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články