Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Lvíčata remizovala s Unterhachingem 3:3, zápas ukončil déšť

Salcburk - Čeští fotbalisté do 21 let na soustředění v Rakousku remizovali 3:3 v tréninkovém duelu s třetiligovým německým Unterhachingem. Utkání bylo předčasně ukončeno v 85. minutě kvůli silné bouřce. Za český výběr se trefili Hadaščok a z penalt Hybš a Houska.

Češi, kteří se připravují na mistrovství Evropy konané za rok na českém území, se rychle ujali vedení po gólu libereckého útočníka Hadaščoka. Jenže německému týmu, který ještě v roce 2001 hrál Bundesligu, se povedlo dvěma slepenými góly skóre otočit.

Vedení Němců však trvalo jen čtyři minuty, než z penalty vyrovnal sparťanský levý obránce či záložník Hybš a krátce po změně stran další nařízený pokutový kop proměnil i olomoucký Houska.

V 80. minutě se ale Unterhachingu povedlo znovu srovnat v době, kdy už zesílil déšť, a krátce na to muselo být utkání předčasně ukončeno.

SpVgg Unterhaching - Česko "21" 3:3 (2:2)

Branky: 23. Haas, 26. Ollert, 80. Bichler - 13. Hadaščok, 30. Hybš z pen., 47. Houska z pen.

Sestava Česka: Hrubeš (46. Pavlenka) - Kalas, Brabec, Baránek, Matěj Hanousek - Coufal, Houska, Malík (63. Jánoš), Hybš (46. A. Čermák) - Plšek (63. Krmenčík), Hadaščok. Trenér: Dovalil.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články